Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi tud akkor is nagyon figyelmes lenni a szexben ha nem szereti a nőt?
A "nem szereti" és a "csak egy eszköz" között azért óóóóóóriási különbség és rengeteg lépcsőfok van.
Ismerek olyan pasit, aki nagy kanállal falta a nőket egész életében, azaz kívülállóknak úgy tűnhetett, hogy mindenkit csak egy dugásra akart megkapni. Közben ő tényleg rajong a nőkért, imádja őket, és mindig az adott nő, akivel éppen kavart, volt az, akinek az öröméért mindent megtett, nála figyelmesebb, tehetségesebb szexpartnert nem is kívánhatna senki.
Szóval igen, szerelem és hosszú távú tervek nélkül is lehet valaki tökéletes szerető.
Nekem voltak lazább kapcsolataim mégsem csak lyuknak tekintettem a partnert.
Ugyanúgy érdekel mi van vele, hogy van, lehet jókat dumálni, szexelni, akár nagyon perverz dolgokat megélni és ezek mellett, közben összebújni, simogatni, dicsérni.
igen, nem voltam belé szerelmes, nem voltam oda érte, mint személy, de az ágyban, az együttlétben ez mind meg volt.
45/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!