Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alkalmi szexnél meg kell előtte kérdezni a nőt?
Tegyük fel szeretnéd kicsit durvábban vele, olyanra gondolok mint pl. hajhúzás, folytogatás és hasonlók.
Ti megkérdezitek előtte, hogy szabad e ilyet?
Ááá dehogy kell. Tudod alkalmi szex az olyan, mint amikor vidámparkba a dodzsembe bedobod az aprót és jól neki mész a másiknak. Mit számit s kocsinak ugye. Na alkalmi is ilyen. Embereknek nézed őket vagy mi? Én azt hittem robotok amik buli vipbe vannak és dobod a pénzt.
Édes istenem és még csak reggel 8.30 van.
akármilyen is a viszony, egy emberrel van dolgom - igen, megbeszélek mindent előtte - akár partner, akár alkalmi.
Mert az a célom, hogy élvezze!
45/F
Mindenképp megkéne beszélni
Én pl szeretem a hajhúzást, lefogást, torok fogás, fenekelést stb DE a pofozást, köpködést nem.
Szóval ne csak annyit kérdezz hogy "bdsm jöhet?"
hát én tudom, hogy visszaütnék, ha engem valaki felpofozna és ott lenne vége a dolognak.
pisin, kakin, pofozáson, leköpésen, fojtogatáson kívül kb mindenben benne vagyok. megkötözhetnek, húzhatják a hajam, lefoghatnak, elverhetik a fenekem, anál is lehet, de elvárom, hogy ezt megbeszéljük
előre állítsátok fel a szabályokat, határokat.
az alkalmi szexnél abszolút a kölcsönös örömszerzés, lazítás a cél, nem pedig egy rossz élmény a másik félnek, csak hogy neked jó legyen
lesz nő, akinek be fog jönni amit írsz. ha nem bírod nélküle, akkor keresned kell egy olyat.
27l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!