Azt szeretném kèrdezni, hogy alkalmi munkából származó jövedelmet, a munkáltató vissza kèrheti e? 90 napot nem haladtuk meg.
Figyelt kérdés
Valaki azt hazudta,hogy nem jártam be dolgozni.
De azt a kijelölt munkahelyen rögtön èszre vettèk volna.
Megvádolták ezzel ès így nem mentem utána. Az utolsó heti pènzem ki se utalta.
2019. nov. 15. 22:23
1/2 anonim válasza:
Ha be voltál ténylegesen jelentve, akkor követelheted. Ha nem voltál bejelentve, akkor tanulópénz.
2/2 A kérdező kommentje:
Bevoltunk jelentve, megnèztem bent a navnál.
De minden fèle más cègeknek a nevèn amikről nem is tudunk. Valamikor ezelőtt 2 èvvel egy regisztrációs lapot töltöttünk ki. Amin rajta voltak az adataink. Azt mondta a navos hölgy, hogy jó sok helyen dolgoztam. Èn meg mondtam, hogy ez 1 cèg ugyan abba az irodába, ugyanazokkal az emberekkel.
2019. nov. 16. 09:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!