Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők vagy a férfiak csalnak többször egy párkapcsolatban?
A férfiak többet szexelnek de a nők meg hamarabb cserélnek?
Nekem legalábbis az a tapasztalatom
Én férfi vagyok enis csaltam asszonyom utolsó 1 évben néha néha prostikal de elhagyni nem hagytam volna el kényelmes volt vele is meg másokkal is.
De ő meg ismerkedett mert már nem szerettük egymást és nem csalt meg csak miután lelepet tőlem.
A nők hamarabb lépnek?
10# full igaz .
A gyerek kb olyan mintha béke időből mennél haboruba .
Örültünk hogy megoldjuk valahogy nem a boldogság volt a fő szempont hanem hogy tartsuk valahogy magunk .
De akinek nincs gyereke ezt nehezen érti
T'dod haver ez úgy van hogy ha a nőket megkérdezed hány pasijuk volt akkor a 90%-uk azt mondja három, a pasik meg azt hogy öt. A bibi, hogy 50-50% a nemek aránya, szóval pont egálnak kellene lennie a számnak 😂
Ugyanolyan gyakorisággal lépnek félre a nők is.
Nekem 2 rendes csajom volt de szexeltem vagy 40 50 nővel minimum .
10 kb ingyen 30 fizetős. Ha becsülni kéne de nem számoltam.
Én úgy tapasztalom, hogy azért a pasiknál nagyobb az arány. Elsősorban azért, mert a pasik (többsége) simán tud úgy szexelni, hogy csak az élvezetért, semmilyen érzelem nem kell hozzá. (Lássuk be, a legtöbb pasi, ha egy nő felajánlaná hogy leszopja, nem tiltakozna, még az is másodlagos, hogy hogy néz ki...) Ezzel szemben a nők (többsége) számára kell vonzalom, érzelem, ha nem is feltétlenül szerelem.
Nyilván, mint mindig, vannak kivételek, vannak hűséges pasik és r.b. nők, de nagy általánosságban igaz a fenti.
Igen nyilvánvaló hogy nem utasítana vissza egy pasi se ha ilyen nyíltan rakerdezne egy nő.
De sajnos ilyen nincs.
Amúgy nem szidom a nőket ha én most attalakulnek nőve én lennék a legnagyobb ribi 😀😀 dolgozni nem dolgoznék csak gazdag 50 60 as faszikkal lennék lakásukat kocsijuk magamra iratnam .
De gyereket tuti nemszulnek
Szépen meggazdagodnek 0 munkával
Jó na egykis kézi és szájmunkat raknek bele .😀
Elvitettnem magam nyaralni mindig a legdragabb cuccokat vettetnem .és ha nem. Vesszi akor pasi csere .
Állom a szép fiatal ribik élete.
Ugye milyen jó nő lennék. 😁
Ehelyett férfiként minden egyes forintért meg kell dolgozni ahogyan minden egyes nőert és kb mindenért az életben.
Ezért nekünk jár hogy néha másokkal is szexeljunk vagy nem ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!