Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők ti, hogy mutatjátok ki a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők ti, hogy mutatjátok ki a szereteteteket?

Figyelt kérdés
Miben nyilvánúl meg az, hogy szerettek egy férfit?
2023. jan. 17. 10:23
 1/4 anonim ***** válasza:
72%
Bármikor bárhol leszopom amikor ahol csak akarja.
2023. jan. 17. 10:25
 2/4 anonim ***** válasza:
93%

Látom, hogy folytatod az előző kérdésedet:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

Egyrészt támogatom mind lelkileg, mind a konkrét céljaiban. Legyen szó arról, hogy megvigasztalom, ha maga alatt van, hogy elkísérem a számára fontos pillanataiban, hogy ahogy csak tudok, segítek neki, ha bármilyen problémája vagy célja van.

Másrészt keresem a társaságát, legyen szó arról, hogy csak otthon összebújva lustálkodunk, vagy arról, hogy többnapos külföldi utazásra megyünk.

Harmadrészt foglalkozok a boldogságával, legyen szó apróságokról (például megcsinálom reggel a kávéját), vagy akár nagyobb dolgokról (megszerzek neki valamit, amire tudom, hogy régebb óta vágyik).

Negyedrészt fizikailag is kinyilvánítom neki, legyen szó csókolózásról, szexről vagy csak apróbb, intimebb pillanatokról (például ha izgul, megszorítom a kezét). Nekünk eleve a testi érintkezés a szeretetnyelvünk, de a többit is alkalmazzuk, például szóban is kifejezzük az érzelmeinket.

Igazából rengeteg módon ki lehet mutatni, ha szeretsz valamit, amiket én írtam, azok a nagyobb "kategóriák", de tényleg az adott páron múlik, hogy mit és hogyan tesznek egymásnak.

2023. jan. 17. 10:45
 3/4 A kérdező kommentje:

Értem, köszönöm, tudni szerettem volna azt, hogy egy nő mi az amit megtesz kedvese iránt...

Ezek szerint jószívű vagy, ha már ágyba hozod neki a kakaót :)

Ez tettszik.. :)

2023. jan. 17. 11:32
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
A #2-esnél a pont, egy jó kapcsolatban nem csak szexből áll a világ (bár az is fontos).
2023. jan. 17. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!