Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Budapesten,hol vannak swinger...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Budapesten,hol vannak swinger klubok? Mennyi a belépő egyedül érkező férfinek?

Figyelt kérdés
2023. jan. 14. 20:33
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
5+2 klub van Bp-n, a belépőárak (klub és hogy melyik este) 10-től 30-ig szóródnak szóló pasinak. DL, TT, S4Y, CP, DLH, GC, DV - ezek vannak Bp-n és a közelében. Szóló pasiként nem mindegyikbe fogsz tudni menni!
2023. jan. 14. 21:29
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Vagy ha tudsz is, minek?

Nem feltétlenül vesznek be csak azért, mert belépőt fizettél.

2023. jan. 14. 22:19
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

#2 ez önmagában igaz, de ha egy alap szintet megüt valaki külső megjelenése ÉS normálisan viselkedik akkor a gangbangben erősebb nagyobb klubokban van esélye hogy x. játékosként beszálljon az éppen folyó eseménybe.

Az viszont igaz, hogy ott sem potyog füttyentésre ölbe a p.nci ha az illető nem tud "csajozni". Minél csinosabb egy nő, pár annál inkább fog válogatni a saját szintjéhez mérhető partnert - s egy klubban mindig van választék a szóló pasikból. Szóval ha csinos párral akar valaki 3-ast ott fel kell kötni a nadrágot.

2023. jan. 14. 22:26
 4/6 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem, aki még a google keresőt sem tudja használni, az ne menjen klubba.
2023. jan. 15. 00:20
 5/6 anonim ***** válasza:
48%
#3 Nem vagyok egy nagy swingerbe járós, konkrétan két-három alkalommal voltam (3 alkalommal voltam, de az egyiknél nem volt action), és többet nem is tervezek menni. Mindig nővel mentem és párcserés szexet szerettünk volna. Erre volt is vevő, de én nem éreztem azt, hogy egy szóló pasinak nagy esélye lett volna, max olyan felállásban, amiről te is beszélsz, illetve ha baromi jól néz ki, vagy bitang nagy farka van. Megütött az átlagéletkor is, ami inkább kiégettséget, mintsem ifjonti hévet sugallt.
2023. jan. 15. 09:26
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
#5 attól függ melyik klubban voltatok. Mindenféle korosztály van mindegyik klubban, de ahol 100-120 ember is van ott bőven akadnak a 20-30-as korosztályból is, illetve van ahol eleve meghívásos alapon megy a történet.
2023. jan. 15. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!