Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hol találok ilyen swinger...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találok ilyen swinger klubbot Budapesten? 23/L

Figyelt kérdés
Egyébként is borzasztóan izgat a sok pasis felállás, de igazából csak elgondolkodtam. Állandóan masztizok mostanában ami kb egy 3-4 hetet jelent... Amikor nincs semmi dolgom van, hogy egész nap kényeztetem a puncim. Már legalább vagy 8-10 játékszert is vásároltam magamnak hátha de semmi.. Amint elélvezek egy pár másodperces nyugi után szinte azonnal újra lüktetni kezd a puncim és muszáj vagyok folytatni. Egyszerüen nem bírok leállni, egész nap brutálisan nedves vagyok... lezuhanyzok és mire elsétálok a szobámig addigra már újra be vagyok indulva.. szóval arra jutottam, hogyha jó pár pasi alaposan megdolgozza a puncim, meg ugy mindenem... akkor hátha csillapodna.
2020. szept. 3. 17:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Négy nagyobb klubb van Bp-n (pontosabban kettő Bp-n és kettő Budaörsön), illetve egy speciális klub. Mindegyik másért jó, másban erős, más a gyengéje.
2020. szept. 3. 17:42
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj a swinger clubokkal, hogy leginkább a 40 feletti korosztály jár oda, főleg idősebb férfiak és nők...

Én egy színvonalasabb helyről tudok, ez a Dreamland swinger club Budapesten.

2020. szept. 3. 17:43
 3/11 anonim ***** válasza:
50%
Válogass a jelentkezők közül! Megszervezed és meghívod magadhoz őket! És akkor csak kedvedre való pasik lesznek nálad és nem kell találomra elmenni a bizonytalanra. És még pénzedbe sem kerül. F.
2020. szept. 3. 17:46
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

#3-as ja... megjegyzem minden klubba ingyenes a beugró szóló nőknek :) van kaja pia

Ja hogy megszervezed... a netről ezer pasi fog jelentkezni, képet kunyerálni, hosszasan cseverészni mit, hogy akarsz (miközben polírozza magának a brét), de a valóságban egy sem fog megjelenni. Akik megjelennek azok egy részének meg köze nem lesz ahhoz a képhez amit lefestett magáról, legszívesebben szabadulnál tőle. Ezt egy magánpartin nehéz, élőben viszont könnyű - a klubban aki tolakszik azt pillanatok alatt kidobják.

A swingernek pont az az előnye, hogy ott 100%-ban kamumentes emberek vannak, teljes biztonság. A fent említett Dreamland-ben péntekenként 80-100 ember is van, van választék. S nem, nem csak 50-es pasik vannak. Mindenféle korosztály jár.

2020. szept. 3. 17:53
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként az ilyen helyekre szerintem tárt karokkal várják az egyedülálló csajokat, főleg ha ilyen fiatal vagy.

Szerintem fiatalok között is lenne sok aki kipróbálná, csak mindenki úgy van vele hogy inkább az idősebb korosztály jár. Igazán rendezhetne valaki külön fiataloknak is, én mennék... :D

2020. szept. 3. 18:01
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
#5-ös, jól beszélsz! Az összes Bp-i klubban (és pár vidékiben) voltam már, szóval nem városi legendákból írom, hanem személyes tapasztalat. A korosztály teljesen vegyes, tény hogy 30-50 közötti a többség, de vannak 20-30-asok is, jó csajok is (igaz rájuk hajt mindenki), s jóképű, sportos pasik is (ettől még aki normális annak terem ott "babér" - mégha többnyire többesek és gangbangek formájában is).
2020. szept. 3. 18:08
 7/11 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem felejtsd el, inkább te válassz magadnak több pasit, akikkel találkoztok valamelyikőtöknél. Egyszer kíváncsiságból lementem, (huszonéves, csinos nő vagyok), tele volt a hely öreg (40+) és számtalan amorf alkatú, elhízott, hordóhasú pasival. Oda olyanok járnak, akik máshol a büdös életben nem kapnának meg nőt
2020. szept. 3. 18:18
 8/11 anonim ***** válasza:
59%
Írj és mondok pár helyet
2020. szept. 3. 18:36
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
#7-es nem tudom melyikben voltál és mikor, de speciel abban a négy klubban amelyikben voltam Bp-n (többről meg nem tudok hogy lenne) voltak az általad leírtak IS meg teljesen átlagos, sőt kimondottan sportos, jóképű 30-asok, sőt 20-asok is. Nem mind volt az, de nem is feltétel a belépésnél a bombázó alak, vagy adonisz külső. Egyébként sem kényszer, bent a választás szabad mindenkivel akivel szeretne és van kölcsönös match.
2020. szept. 3. 18:55
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
Kar hogy az ilyen helyeken nincs kamera es nem rakjak fel a netre az ott lefolylo dolgokat. Sok csaj maradna maganyosan mert akkora ri.banc fa.szimado hogy senkinek nem kell. Mellesleg felszabadulna jo par munkahely is normalis embereknek...
2020. szept. 4. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!