Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesten melyik Swinger Clubnak mik az előnyei, illetve hátrányai?
Mindegyikben az a baj, hogy ha dugni akarnál valakivel, odamegy más is és nézi, vagy be akar szállni.
Semmi intimszféra 😜
Ivararány, hölgyek kinézete, ár-érték arány, illetve bármi, ami felróható hátránynak, vagy akár előnynek is.
Ez de hulye megfogalmazas ... Ivararany mi?
Na jo
Alt a tulajok figyelnek arra h eppen csak par pasival legyen tobb mint ahany no van. A solo pasik varolistan vannak. Nem feltetlen jutnak be.
Nok es pasik kinezete valtozo. Barmilyen kor es testalkat elofordul. Nem ez alapjan szelektalnak... Normalis vagy kultural akkor johetsz ha nem akkor nem.
Ar/ertek passz ... Noket ingyenes a belepes vagy max 2000.-
Solo pasikent ne szaljon el az agyad. Parokhoz fogsz max csatlakozni ha behivnak... Alap h normalisan kommunikalasz tisztelet tudo vagy, nem a te elvezeted hanem a noe a fokusz. Ha a ferj radszol alap h leallsz. A nem az mindig NEM! Nagyon gyorsan terjed a kozossegben a hir ha szar a szex veled kb 2het es mindenki tudni fogja.🤣
Most hatrany az h keves a parkolo de van ejszakai jarat?
Vagy csak kocsival erdemes menni mert ejjel sehol semmi?
Elony ha nagy es tomeg van vagy hatrany? Elony ha kisebb intimebb de kevesebben vannak?
Abszolut egyeni hogy te elonynek vagy hatranynak eled meg az adott dolgot. Nem mindegy melyik map mesz. Ugyan az a klub hetfon tomve van de szombaton alig. Vagy szombaton tomeg sugni sincs hely varni kell. Penteken meg senki. Volt h 8 pasi volt es en... Igaz akkor szaunazni mentem le csak.
Alt kb ugyan azt tudjak. Van turcsi ovszer(kotelezo hasznalni!!!!) Udito nasi kaja, alkohol passz en soha nem iszok. Zuhanyzokba tudfurdo. Van ahol van medence van ahol szauna van ahol jakuzi...
Solo pasikent nem fogsz sokat szexelni az tuti 🤣 keveset is engednek be es a swinger az a parokrol szol nagyreszt. Parcsere 4es szex. Ritkabb az a par aki egy solo pasit venne be. Esetleg egy solo nonel van eselyed de oket gyorsan elhappoljak 😁
Amugy lemesz megnezed es ha nem jott be legkozelebb elmesz masikba. Van par... Neked kell tudni milyen prefernciak mellett keresel klubot. Nekem is van kedvencebb es kevesbe kedvenc klubbom.
Nagyon frappáns kommentet írtál, de mégsem. Felsoroltál előnyöket és hátrányokat, általánosságban. De a kérdés, ha figyeled úgy szól, hogy MELYIKNEK mi az előnye és mi a hátránya?
5+2 klub van Bp-n, ebből még csak 4+2-be szoktak járni a DV-ban még nem jártam, szóval arról nincs infóm csak a swingerismerősöktől.
A #6-os tanácsait nagyon érdemes megszívlelned!!! NORMÁLISAN - ez a legfontosabb szempont.
Mindegyik klub más kicsit, van családiasabb, van nagyobb nyüzsisebb, van amelyik gangbangben, van amelyik párcserében erősebb. Nem egyformák a napok sem. Ha leírnád hogy mit keresel úgy könnyebben tudnánk tippet adni hova és mikor érdemes menni.
A belépő is változó, 8k-tól 30k-ig a fentiek függvényében. Szóló pasiként nem is fogsz mindenhova bejutni, van ahova csak akkor ha már személyesen ismernek mert pl. korábban voltál már lent párban, vagy valaki beajánlott.
Az "ivararány" a fentieknek megfelelően teljesen változó, van ahol 1:1, s van ahol igen erős pasitöbbség. Az életkor, külső megjelenés meg kb. mint egy strandon, mindenféle ember van. A többség 30-50 közötti, de vannak 20-as és 50 feletti párok, emberek is. Nagyon csinos / sportos, jóképűtől az átlagoson át a nem túl megnyerőig.
Az első legfontosabb kérdés miért is szeretnél klubba menni?
Te nem erted..
Ami az egyik embernek elony az a masiknak hatrany. Ez abszolut szubjektuk dolog.
Oke en a kicsi klubbokat szeretem mert intimebb jobban ismerem az oda jarokat mindig talalok ismeros - ez nekem elony, ismerem a pasi jo elmeny volt vele, legkozelebb ha osszfutunk tuti lesz szex.
Neked az?
A baratom jobban szerti ha tomeg van ha sok az ismeretlen soha nem dug 2x ugyan azzal a pasival neki a nagy klubb a jo.
Neked az?
En szeretek szaunazni ha mat lemegyek. Akkor nem valasztok olyat ahol nincs. Inkabb megyek olyanba ahol van mert ez nekem elony.
Neked az lenne?
Nekem elony ha tomegkozlekedessel is elerem.
Neked ez elony vagy hatrany?
Van ahol sok es normalis kaja van lehet rendesen enni. Es spec nem szoktam enni. Nekem mindegy h van e etel vagy sincs.
Ez elony vagy hatrany neked?
En nem iszok alkoholt. Igy nekem mindegy h milyen van es mennyi.
Neked ez fontos ?
Azert nem lehet valaszolni ugy ahogy szeretned mert az h egy klubbot kedvelek vagy sem az szubjektiv dolog. A sajat ertekrendem szerint megtalaltam azt ami nekem jo. De neked siman lehet h nem fog az tetszeni. Mert a te ertekrended szerint a masik megfelelo.
Pl ha van autod akor barmelyik elerheto neked. Nekem nincs igy olyat valasztok ahonnan haza tudok jonni.
Neked dontos h legyen az arban vacsora akkor olyan klubbot valasztasz ahol van etel.
Azt kellene tisztaznod h NEKED milyen elvarasaid vannak es ahoz keress klubbot. Hiaba irom le a velemenyem ha neked nem az lesz a tapasztalasod. Leirom h x klub szar mert... Te azert elmesz es azt gondolod h ez hulye mert neked bejott a x klub es nincs baj vele.
Amugy mindegyiknek van honlapja
Nezd meg olvasd el a szabalyokat, kint vannak az arak, kint van a szolgaltatas, van galeria ...
Solo pasikent amugyis be kell jelentkezned elore.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!