Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti szeretitek ha egy nő ráharap a farkatokra?
Szeretitek ha tövig benne van a farkatok a nő szájában, és a fogaival ráharap? Nem fáj nektek?
Csak mert tőlem ezt kérte a párom, és bevallom néha eszembe jutottak ilyen fura gondolatok ezzel kapcsolatban, de mégis nagyon meglepődtem, mikor ő maga utasított erre. 😳
Finoman, érzéssel, kicsit harapdálni az oldalát, a makkocskát, azt én is élvezem.
Pillanatok alatt eltudok tőle durranni.
5, Ha ő maga akarta hogy ezt csináljam, akkor az azt jelenti hogy neki nagyonis bejön. 😄
Először nem mertem csak nagyon finoman, de ő sokkal erősebben akarta. És nagyon élvezte.
Éés, akik azt jelölték be hogy nem élvezik, ők már kipróbálták, és tényleg rossz volt, vagy még nem is próbálták?
Én imádom. A legizgisebb dolog a szexben.
Tapasztaltam, haraptattam, a lány is élvezte. Tényleg erősen.
Legarapásról is beszélgettünk... :P
Ne csak ráharapjon, hanem adjon bele mindent.
Kínozza meg nekem rendesen, mert azt szeretem.
Mit értesz az alatt, hogy "eszembe jutottak ilyen fura gondolatok ezzel kapcsolatban"?
Mik jutottak eszedbe?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!