Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Melyik pózban nem fáj...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Melyik pózban nem fáj a nagy méret?

Figyelt kérdés
Páromnak elég nagy mérete van, vastag és hosszú is. Előtte egy barátom volt akinek jóval kisebb volt.. több pózban is csináltuk már, szex közben csak néha fáj meg kellemetlen viszont utana meg nagyon, egy-két napig ha hozzaérek a puncimhoz már az is fáj.. pedig semmi durva dolgot nem csinálunk... Kérlek segítsetek mert ez nagyon rossz
2023. jan. 14. 20:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Mégis hogy segíthetnénk? Ha nem passzolunk össze,elválnak az útjaink,én ezt csinálnám,de ez én vagyok.
2023. jan. 14. 20:16
 2/7 anonim ***** válasza:
72%
Farkas pózban: leülsz a lyuk mellé és vonyìtasz.
2023. jan. 14. 20:17
 3/7 anonim ***** válasza:
94%

Ha a párodnak fontos vagy, ne nyomja tövig bakker. Miért kell állat módjára csinálni? Szeressétek már egymást annyira!

És kérlek, mondd meg neki, hogy fájdalmat okoz.

2023. jan. 14. 20:19
 4/7 anonim ***** válasza:

A kutya pózt érdemes hanyagolni.

De szokott lenni olyan kérdés itt hogy melyik pózokban érezhető jobban a nagy farok. Keress rá arra és azokat nyilván ne csináljátok. A maradék póz mehet.

2023. jan. 14. 20:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Egyikben sem fáj, ésszel kell szexelni! N
2023. jan. 14. 20:47
 6/7 anonim ***** válasza:

Bocsi elírtam: melyikben érezhető jobban a KIS farok.

4ea voltam

2023. jan. 14. 20:50
 7/7 anonim ***** válasza:
88%

Szemből, hátulról, oldalról. A lovaglás nem túl célszerű, mivel ahogy tartod magad kicsit "összébbszorítod". Egyébként meg adom amit fent leírtak - a pasid tanulja meg használni! Ha erre nem képes, vagy nem passzoltok össze akkor hastala vista.

Megjegyzem, nem a mérete miatt fáj, hanem mert valószínűleg kidörzsölitek a puncid (az elégtelen síkosítás miatt ledörzsölődik a hüvelyfal felső hámrétege). Csinálja ésszel a pasid és használjatok síkosítót, de az is lehet latexallergia áll a háttérben (vegyetek sensitve latexmentes gumit).

2023. jan. 14. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!