Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,nektek bejön ez a test?
Megkaptam egy lánytól,hogy ez túl izmos.
Szivesen fogadnám akár férfiak véleményét is,de értelemszerűen a lányoké a mérvadó:)
28: sok válaszoló önbizalmat akar adni a lánynak, vagy egyszerűen csak szimpatikus választ akar adni, mert a gyakori rendszere jutalmazza a többség által jónak ítélt választ, ill azt is, ha a többség ízlése szerint pontozol egy választ. Mintha számítana érdemben, de hát ilyen ez a rendszer. Előbbiek úgy ítélik meg, hogy a srác a belinkelt testével nincs híján az önbizalomnak, sőt, ellenkezőleg - ők nem éreznek szimpátiát.
Szerintem jó teste van a srácnak, de egyáltalán nem csúnya a lány teste sem, látszik, hogy foglalkozik vele.
*lehet az arca sem szép.
Na, innen is látszik hogy itt is mennyien kedvelik azt a lányt.
Köszi a lepontozást! Nekem akkor sem lesz nagy durranás. Nyilván, én is szeretnék ilyen vékony lenni, de edzéssel leszek is!
28.
33: baszki, ha a test volt a kérdés, az szerepelt a képen, hogy pontozták volna pl a személyiségét?
25 (28): És az arca hogy került szóba? Mi ez a hiszti? Miért zavar, hogy ő tetszik másoknak? Azért vagy ennyire pitiáner nódon féltékeny, mert te - mint írod - nem vagy ennyire vékony???
Egyáltalán mi a francért beszélünk arról a lányról még mindig itt?
A kérdező srácot vajon mennyire érdekli az az idegen nő? Elárulom, hogy semennyire. 😀
Két hete pedig ezt tetted ki .
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Hogy lettél azóta ennyire izmos ?🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!