Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok,nektek bejön ez a test?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok,nektek bejön ez a test?

Figyelt kérdés

Megkaptam egy lánytól,hogy ez túl izmos.

Szivesen fogadnám akár férfiak véleményét is,de értelemszerűen a lányoké a mérvadó:)

[link]

2023. jan. 14. 18:21
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
84%

Dehogy túl izmos. Pont jó. Látszik hogy foglalkozol magaddal és igyekszel.

Szerintem nagyon jó! 23/N 🤗

Én is edzek, szóval. 🤗

2023. jan. 15. 10:27
 22/39 anonim ***** válasza:
33%

19? Nyugi, nem is neked akár tetszeni a kérdező.

Nagyon hülye vagy.. xD

2023. jan. 15. 10:30
 23/39 anonim ***** válasza:
60%

13: az általad linkelt lány képe közelebb van az átlagoshoz, mégis látszik rajta, hogy dolgozik rajta, szép és esztétikus.

A kérdező srác kigyúrt teste messze van az átlagostól (nem szólom le, sokan kiegyeznének az ilyen alkattal), ezért kevesebben kedvelik talán. Sokaknak ez jön be, ne essen kétségbe.

De hogy a kérdésében csodálkozik, hogy valaki számára ez túl izmos, azt nem értem. Miért ne lehetne valaki, akinek nem ez jön be? Köteles minden nő benedvesedni, ha leveszi a pólóját?

2023. jan. 15. 13:06
 24/39 anonim ***** válasza:
37%
#23 pontosan, az átlagoshoz, erről van szól. Mégsem az átlagosnál mentek a szavazatok, sem a hozzászólások. Tökéletes vagy stb, olvasd el őket, 90% ezt írja. A férfiaknak bőven megfelel, nem olyan kritikusok. Ellenben a nőkkel, lásd ezt a kérdést.
2023. jan. 15. 13:09
 25/39 anonim ***** válasza:
Ki az a lány?
2023. jan. 15. 13:16
 26/39 anonim ***** válasza:
100%
Valami random gyakoris troll, lásd 13.hozzászolás.
2023. jan. 15. 13:17
 27/39 anonim ***** válasza:
67%
24: a szélsőségesen izmos vagy alacsony teszsírszázalékú test az átlag számára ezek szerint nem tökéletes. Az átlagosan sportos női test viszont vonzó a többség számára, mi ezen a meglepetés? Az egyik szélsőséges, a másik szinte átlagos. Máshogy: kevés ember számára tökéletes a szélsőséges, több számára tökéletes az átlaghoz közeli. Mi ezen a rendkívüli?
2023. jan. 15. 13:45
 28/39 anonim ***** válasza:
14%

24. Én nőként írtam ide és számomra megdöbbentő hogy azt a lánytennyien ajnározzák. Egyáltalán nem nagy durranás, plusz lehet az arca is szép. Anélkül mit ér a teste, de őszintén?

21 voltam.

2023. jan. 15. 13:55
 29/39 anonim ***** válasza:
78%
#28 igen én is nk vagyok (#24) és számomra is megdöbbentő volt, tényleg elképesztő. Bárki aki ott azt merte írni, hogy nem látszik a sport, vagy nem jön be maximálisan, nullára lett pontozva. Itt azok vannak kb.nullára pontozva, akiknek bejön. Nők ajnározzák az átlagos testű, formátlan lányt (30 évesen azt mondanám jó test, de azért 22 évesen?...) és lehúzzák a pasit, akinek nem kevés munka van ebben a testben.
2023. jan. 15. 14:02
 30/39 anonim ***** válasza:
70%
Na közben nézem, tegnap óta azért megváltozott itt a pontozás. De a többi áll.
2023. jan. 15. 14:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!