Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,nektek bejön ez a test?
Megkaptam egy lánytól,hogy ez túl izmos.
Szivesen fogadnám akár férfiak véleményét is,de értelemszerűen a lányoké a mérvadó:)
Dehogy túl izmos. Pont jó. Látszik hogy foglalkozol magaddal és igyekszel.
Szerintem nagyon jó! 23/N 🤗
Én is edzek, szóval. 🤗
19? Nyugi, nem is neked akár tetszeni a kérdező.
Nagyon hülye vagy.. xD
13: az általad linkelt lány képe közelebb van az átlagoshoz, mégis látszik rajta, hogy dolgozik rajta, szép és esztétikus.
A kérdező srác kigyúrt teste messze van az átlagostól (nem szólom le, sokan kiegyeznének az ilyen alkattal), ezért kevesebben kedvelik talán. Sokaknak ez jön be, ne essen kétségbe.
De hogy a kérdésében csodálkozik, hogy valaki számára ez túl izmos, azt nem értem. Miért ne lehetne valaki, akinek nem ez jön be? Köteles minden nő benedvesedni, ha leveszi a pólóját?
24. Én nőként írtam ide és számomra megdöbbentő hogy azt a lánytennyien ajnározzák. Egyáltalán nem nagy durranás, plusz lehet az arca is szép. Anélkül mit ér a teste, de őszintén?
21 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!