Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok,nektek bejön ez a test?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok,nektek bejön ez a test?

Figyelt kérdés

Megkaptam egy lánytól,hogy ez túl izmos.

Szivesen fogadnám akár férfiak véleményét is,de értelemszerűen a lányoké a mérvadó:)

[link]

2023. jan. 14. 18:21
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
57%
#10 akkor lássuk a tiédet, az biztos sokkal jobb! Ja, nem.
2023. jan. 14. 19:36
 12/39 anonim ***** válasza:
32%
Hát én nem rosszindulatból mondom de olyan szögből fotóztad amiből az látszik hogy nagy a melled. Én nőként a fordítottja vagyok. Nincsenek kockáim viszont a hasam kb. 30 hetes várandósnak nez ki és mellé kicsi a mellem.
2023. jan. 14. 19:59
 13/39 anonim ***** válasza:
70%

Hogy lehet, hogy ezt a pasit fikázzák, míg ez a nő ennyi dicséretet kap? 😂

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

Nagyon jó kidolgozott tested van,aki látszik,hogy komolyan edz.

2023. jan. 14. 20:05
 14/39 anonim ***** válasza:
71%

#13 vajon hogy? Úgy, hogy undorító kettős mérce van, és tele az oldal férfigyűlölő nőkkel, meg férfiakkal. Ahogy azt a csajt kérdése alatti hozzászólásomban éppen olvastad, és megihletett.

Én nő vagyok,de ettől még nekem is hánynom kell.

2023. jan. 14. 20:09
 15/39 anonim ***** válasza:
42%
Nekem sem jön be. Szeretem, ha vékony valaki, de ozmos. Olyan magától izmos, nem gyurmázástól,hanem mert mondjuk olyan munkát végez. Ha a párom így kigyúrná magát, már nem lenne olyan jó hozzábújni azt hiszem.
2023. jan. 14. 20:26
 16/39 anonim ***** válasza:
31%

Nekem nem jön be. Túl izmos. Meg szálkás is. Jobban tetszik, ha egy kicsit magasabb a testzsírszázalék.

N

2023. jan. 14. 20:57
 17/39 anonim ***** válasza:
72%
Eazembe sincs leszólni, van akinek ilyen az esete. De nekem pont nem
2023. jan. 14. 21:17
 18/39 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem jó a tested. :)
2023. jan. 14. 21:32
 19/39 anonim ***** válasza:
24%
Nekem nem jön be. Egyszerűen rettenet mesterkélt. Lehet, hogy csak a fotó van rossz szögből, de olyan érzést kelt, mintha nem is egy egészséges ember lenne, hanem egy torzszülött csikóhal. Ezt a “testet” végigsimítani a hepehupák miatt kétszer annyi idő. Én az ágyban nem anatómiai tanulmányokat akarok folytatni izomcsoportok simogatásával, de tőlem csinálja, akinek ez kell. Az embereket ma már annyi minden tudja izgatni, egy büdös fehérnemű, egy levágott gombás lábköröm, nem kizárt, hogy valakinek egy ilyen test is bejön…
2023. jan. 14. 23:18
 20/39 anonim ***** válasza:
80%
Jó tested van. Nekem személy szerint nem vagy az esetem, de akinek bejönnek a kigyúrt pasik, nekik szerintem 10es vagy.
2023. jan. 15. 10:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!