Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora a farkatok erekció közben?
A 16cm-es átlag azt jelentené, hogy ha van pl 10 db. 14 centis fütyi, arra jut 20 db 17 centis, vagy 10 db 18 centis vagy 5 db 20 centis. Hivatalos statisztika, ahol magyar férfiak statisztikailag releváns mintáján merev péniszek hosszát vizsgálták volna, NINCS. Szóval maradnak az önbevallások és szájhagyományok.
Szerintem nincs olyan ember, akinek a tapasztalata az lenne, hogy a nagy farkak ilyen gyakoriak lennének. A 18 feletti már ritka, 20 feletti meg valódi kuriózum. De gondoljuk csak meg, hogy mennyi olyan eset van, ahol férfiaknak 12-13 centis farka van. A 16-os átlag úgy jönne ki, ha egy 12 centis farokra jutna egy 20 centis, vagy két 18 centis. Ez nyilvánvalóan nincs így.
A valós átlag valahol 14-15 cm körül lehet, ha trükkök százait is bevetjük (a szeméremcsontig tolt vonalzó a classic), az optikai átlag meg 13-14 cm.
18,5 cm
Én elégedett vagyok vele.
Nekem 16cm
Elégedett vagyok mivel vastagabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!