Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más fiúk, férfiak is szoktak olyan erekcióval ébredni reggel, hogy legalább negyed óráig olyan kemény a farkatok, hogy húgyozni sem tudtok, vagy csak én vagyok ilyen?
Nekem minimum 4-5 ször van reggeli merevedésem, pedig már nemsokára 48 leszek.
Mondjuk nem tart 15 percig, hanem kb 5-7 perc.
Egyszer egy orvos ezt mondta nekem:
Ha reggel arra ébredek, hogy merevedésem van, ez azt jelenti, hogy rendben van minden.
A prosztata, a libidó, a nemi vágy, minden.
Ebben lehet valami, mert egy jó 2 évvel ezelőtt nagyon beteg voltam. Abszolút nem volt nemi vágyam, nem érdekelt a szex, és valóban nem volt reggel soha merevedésem.
Úgyhogy ez természetes. Az, hogy 15 perc sem elég arra, hogy lecsitítsd a kicsikét, na az már fura, de nem vészes.
Javaslom egyébként mindenkinek, hogy ilyenkor ne WC be pipiljen, hanem a fürdőszobában a kádba.
Én így szoktam, mert ilyenkor lehetetlen kontrollálni az irányzékot.
Egyszer a kis párom észre vette, paráztam kicsit, de jól sült el a dolog, mert azt mondta, hogy izgató. 😄😁😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!