Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden csaj 18 cm feletti péniszt akar, akkor maradjak egyedül?
TikTok interjú videókban szinte mind 18-19 cm mond be a mikrofonba. Szóval az én 13 cm-es pusztítómmal legjobb, ha veszek egy Fleshlightet és nem keserítem el magam a megcsalásokkal?
F/30
Nyugi, nekem 14 cm es a farkam.
Eddig minden nőt - azt gondolom a visszajelzések alapján - tökéletesen ki tudtam elégíteni.
Arra figyelj, hogy a nőnek mindig legyen orgazmusa, akár hogyan is....
Nekem 15 centi. És nem is a legvastagabbak közé tartozik. (Mondjuk azért nem is egy cérnaszál, olyan közepesnek mondanám.) De barátnőmet sokszor inkább ujjal (egy fér be úgy, hogy ne legyen neki kellemetlen), illetve szájjal elégítem ki. Rendes közüsülés csak ritkán van, akkor is nagyon alapos előkészületek után. Ha most egy Pick-szalámi méretű pélóm lenne, szerinted jobb lenne a helyzet?
Egyébként meg a nehézségek ellenére kitűnő a szexuális életünk, amiből tisztán látszik, hogy a méretbeli problémákat bőven űt lehet hidalni, csak elég kreatívnak és elszántnak kell lenni hozzá.
Okoskodnak azok
Aztán ha meglátnak egy 18-19 centis és vastag szerszámot megijednek
Baromság! Sokan azt se tudják, mekkora is valójában 18 centi. Csak ezt mondják, akik beállnak a birkák közé, nehogy kilógjanak a sorból, meg hogy hűű de tapasztaltnak tűnjenek...
A te méreted teljesen rendben van.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!