Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden csaj 18 cm feletti péniszt akar, akkor maradjak egyedül?
TikTok interjú videókban szinte mind 18-19 cm mond be a mikrofonba. Szóval az én 13 cm-es pusztítómmal legjobb, ha veszek egy Fleshlightet és nem keserítem el magam a megcsalásokkal?
F/30
Valószínűleg nem hiteles a videó és csak azokat vágták be akik nagyott mondtak.
A legtöbb nő bőven elvan a 13-17 cm közötti mérettel is. Szerintem a 18 vagy feletti már kimondottan nagy.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nem nagyon volt még olyan partnerem aki lemérte volna a farkam..
Csak 15 centi de nem egyszer volt hogy olyan helyen volt, ami már nem volt kellemes neki.
Szerintem aki ilyen videókban bemondja a 19 centit sírva rohanna ha szembe találná magát egy ilyennel
Minden nő értelmes, normális, figyelmes pasira vágyik, aki tudja is használni amije van (amikorra eljut odáig), nem pedig 1 szál nettó f.szra.
Ha nincs csajod az nem a pélóméreted miatt van (egyébként átlagméret), ezért felesleges szoronganod.
18 felett a lakosság kb. 10%-nak ha van, de nekem nem úgy tűnik hogy csak minden 10. embernek van párja nem?
"Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nem nagyon volt még olyan partnerem aki lemérte volna a farkam.." Köszönöm #4-es, pont ezt akartam én is írni!
Kizárt hogy egy nő (vagy bármilyen ember) ránézésre különbséget tudjon tenni egy 15 és egy 18 centis farok között. Megnézted már vonalzón, hogy mennyi 3 centi? Arról nem is beszélve, hogy az izgalmi állapottól is változó, a kicsit kemény-normál kemény-iszonyú felizgult kemény állapot között is van nálam vagy 2-3 centi különbség simán.
Páromnak 19 centis. Ne tud meg mennyi szenvedés kell neki még bejut.
Ha a f@sza mérete szerint választottam volna keresek mást. De hála istennek van más is rajta meg benne, mint a farka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!