Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aladdin21 kérdése:
Lányok volt már oylan, hogy a párotoknak nagyon nagy volt?
Figyelt kérdés
Volt, hogy elmmondtátok a barátnőiteknek, esetleg büszkék voltatok a a párotok méreteire?2023. jan. 12. 13:54
11/17 anonim válasza:
Volt akinek nagy volt, s volt közöttük akivel jó volt mert odafigyelt és olyan is akivel meg borzalmas és nem lett belőle több alkalom.
12/17 anonim válasza:
Első pasimé volt majdnem 20 centi. Élveztem.
Igen, a kisebbet is élvezem :D
13/17 anonim válasza:
Beindult megint a kisfarkú kampány? De szánalmas... 😄😂
14/17 anonim válasza:
Igen, jelenlegi páromnak eléggé nagy
15/17 anonim válasza:
Páromnak hosszra 18 centi
Kerületre 15.5 cm
Imádok beleülni szeretem ahogy kitölt és tövig belémhatol.
Ezt megelőzi az, hogy nagyon figyelmes mindog van bőven előjáték tehát mire belémhatol be vagyok nedvesedve és odadigyel rám
Szóval a nagy méret is lhet jó ha van kellő előjáték és egymásra figyelés
16/17 anonim válasza:
Mindig elmondom a barátnőimnek, akkor is, ha átlagos farka van. Szóval nem befolyásolja, mert azért a párom, mert büszke vagyok rá és szeretem. Ergó nem szégyellem semelyik részét sem!
17/17 anonim válasza:
Volt már nagy élveztem ugyanugy mint egy atlagos meretut is lehet elvezni minden a hasznalaton mulik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!