Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ti megtennétek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti megtennétek?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy párotok van, akivel alapvetően jó és nyugalmas párkapcsolatotok van. Adódik egy lehetőség, hogy titokban lefeküdhettek álmaitok pasijával, akárki legyen az. Külsőleg is full ideálotok és az ágyban is minden kívánságotokat valóra váltaná. Ha 100% ig biztos lenne, hogy soha nem derül ki, bele mennétek egy ilyen helyzetben?

A szituáció persze fiktív, csupán arra vagyok kíváncsi hogy milyen arányú válaszok érkeznek

2023. jan. 12. 00:50
A kérdező szavazást indított:
Bele mennék
Nem mennék bele
41 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem nem kéne ezt titkolni. Ritka kivételes alkalmak beleférnek. Miértne szexelhetne valakivel, egyszer-kétszer, ha nagyon vágyik rá ? Nem akarnék tudni róla, de nem volna pofám "megtiltani" valakinek élete vágyát szexuális élményét.
2023. jan. 12. 03:26
 2/8 anonim ***** válasza:
93%
Én minden nap lefekszem álmaim pasijával, a férjemmel.😯
2023. jan. 12. 05:42
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Én kihagynám.

De nem azért, mert ne akarnék álmaim pasijával lefeküdni, hanem mert ismerem magamat és tudom, hogy bármennyire is jó volt, bűntudatom lenne utána, hogy megcsaltam azt, akit szeretek.

2023. jan. 12. 08:34
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

én mindig büszke voltam rá, hogy sosem csaltam meg senkit. erre egyszer besikerült.

rossz volt a kapcsolatom, volt egy fura esténk, amiből ha veszekedés lett volna talán nem történik semmi, de még csak veszekedésre sem futotta kettőnk között.

átmentem a legjobb barátomnak titulált ffi-hez. nem tudom hogy lett belőle csók, meg szex, de másnap reggel annyira kiborultam mint még sosem.

hazamentem és csak álltam a hideg zuhany alatt fogalmam sincs hogy meddig, hátha lemosom magamról a dolgot. rá sem bírtam nézni sem a páromra, sem a "barátomra". annyira szégyelltem magam

Tehát ebből kiindulva nem tenném meg.

Más kérdés, hogy végül ez a bizonyos legjobb barátom lett a férjem és hiba lett volna benne maradni abban a kapcsolatban (főleg, hogy kiderült, hogy az exem hányszor csalt meg...)

Ha meg ebből indulsz ki miért ne tehetné meg az ember.

Összességében szerintem ez inkább a párkapcsolat minőségétől függene vagy attól, hogy mennyire szerelmes az ember a párjába. Hisz, ha igazán szerelmes vagy kb nem is látsz meg mást.

Továbbra is úgy gondolom, hogy én nem csalom meg a párom. Nekem ez nem fér bele.

De mióta egyszer megesett velem is, nem török pálcát senki feje felett.

2023. jan. 12. 09:07
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha nem a párja az álmai pasija és nem jól működik a kapcsolat, akkor nincs is miről beszélni. Értem valamilyen szinten, mindenkinek van egy előre elképzelt vágyálma... De nem-nem-nem. Semmi pénzért sem.
2023. jan. 12. 09:12
 6/8 anonim ***** válasza:
Már belementem többször is........ 😇
2023. jan. 12. 10:27
 7/8 anonim ***** válasza:

Olyan nincs hogy nem derül ki.

Egyszer mindig minden kiderül.

2023. jan. 12. 13:07
 8/8 anonim ***** válasza:
3: Ezért nem kell titkolni, hanem nyiltan megbeszélni. Nevetséges lenne megtiltani valakinek a szexet, és beteljesűletlen vággyal hagyni, ilyen jelentéktelen okból hogy ne szexeljen valakivel.
2023. jan. 12. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!