Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, megtennétek, ha lehetne?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, megtennétek, ha lehetne?

Figyelt kérdés

Arra vagyok kíváncsi, hogy ha lenne választási lehetőségetek, mit választanátok. Egy olyan kapcsolatot ahol teljes mértékben hűségesek vagytok a pasihoz (természetesen ő is hozzátok), vagy pedig olyat amiben félre léphettek úgy, hogy soha nem tudja meg a pasitok és a gyanúja sem merül fel, tehát nem teszi tönkre a kapcsolatot.

Melyiket választanátok?

2022. dec. 8. 22:03
A kérdező szavazást indított:
Teljesen hűséges lennék
Néha szívesen lépnék félre ha garantált hogy soha nem tudja meg és nem ront a kapcsolaton
28 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az elsőt egyértelműen
2022. dec. 8. 22:06
 2/5 A kérdező kommentje:
Eddig hárman csak arra nyomtatok, nagyra becsülöm ezt. Persze az őszinteséget is értékelem szóval ha valaki a másodikat érzi magának, nyugodtan szavazzon, nem ítélkezek. Csupán az érdekel kik vannak többségben.
2022. dec. 8. 22:11
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Őszinte leszek, én csak tudatosan lépnék félre hármasban, ha a fiú is benne lenne, ha nem akkor maradna az első opció.
2022. dec. 8. 22:32
 4/5 A kérdező kommentje:
#3mas, ez akkor gyakorlatilag ugyanúgy hűséges, mert megbeszélés szerint történik. Ez is korrekt szerintem
2022. dec. 8. 22:36
 5/5 anonim ***** válasza:

Egyértelműen az első. Mi a túró jó lenne a másodikban, ha minden jól megy az állandó társsal?

Persze soha nem volt 10-20 éves kapcsolatom (mivel 27 vagyok), így lehet később mást mondanék, de én azért bízom benne, hogy szexuálisan nem lehet annyira ráunni a másikra, hogy ilyenekre vágyjak.

2022. dec. 9. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!