Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szub lányok, ezt megtennétek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szub lányok, ezt megtennétek, vagy furcsa lenne? ( többi lent)

Figyelt kérdés
Szóval ha ismerkedtek egy pasival, bejön nektek, találkoztok párszor pl kávézóban, étteremben stb. Amikor komolyra fordul a dolog és felmentek hozzá, akkor először a térdére fektetne és elfenekelne, lehúzná a nadrágotokat és úgy is megpaskolná a popsitokat rendesen. Majd levetkőzetne, és meztelenül állva hagynotok kéne hogy megvizsgálja a testeteket. Aztán persze jönne a szex, mivel engedelmes, jó kislányok voltatok.

2022. okt. 24. 21:59
 1/10 anonim ***** válasza:
98%

Ok nélküli fenekelés, csak a fenekelés kedvéért, béna. Ehhez role play kell, és jó vibe.

A meztelenül büntiből térdelés és ignorálás izgi, de ez sem első alkalommal, hanem ha megvan a dinamika.

2022. okt. 24. 22:06
 2/10 A kérdező kommentje:

Hát úgy gondolom h az első néhány találkozó alatt kialakul valamiféle vonzalom.

Egyébként igazad van h ok nélkül béna, de szerintem elég könnyű lenne okot találni.

De ennek az egésznek a lényege, hogy ez egy beavatás, pl lecsekkolom a testét ( úgyis jó lesz hiszen láttam már ruhában de ez része ennek), mint egy felvételi vizsga vagy ilyesmi.

2022. okt. 24. 22:10
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha már eljutunk odáig, hogy felmenjek, szerintem igen.
2022. okt. 24. 22:15
 4/10 anonim ***** válasza:
96%

A fenekeles johet barmikor ("ok" nelkul is), viszont ez a megvizsgalas a legelso szex elott nem. Kesobb lehet ilyet jatszani, de elsonek en nem szeretnem.

27N

2022. okt. 24. 22:30
 5/10 anonim ***** válasza:
79%
Fenekelni akkor kell, ha nem volt engedelmes. Egyébként én inkább olyan feladatokon gondolkodnék, hogy a randin nem hordhat bugyit, aztán később már egy plugot is be kell magának tennie, vagy esetleg csak szoknyát vehet fel. A lakáson már mehet a fenekelés, ha nem elég engedelmes, vagy ha valami hibát találsz a szolgálatában. A szex pedig nem jutalom, hanem a szolgálat része, amivel kielégíti az Ura igényeit. :)
2022. okt. 24. 22:35
 6/10 A kérdező kommentje:
Nálam ez úgy működik hogy minél többet megtesz értem, annál jobban vonzódok hozzá. Ezért írtam hogy valamiféle beavatás, vizsga ez az egész.
2022. okt. 24. 22:41
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
A spanking rendben van, de ha együgyűen gondolkozik a pasi a BDSM-ről akkor még a kávés találkozó sem jön létre nemhogy bármi több.
2022. okt. 24. 23:40
 8/10 anonim ***** válasza:
97%

Az a baj ezzel a tervvel, hogy nem terv.

Csak egymás után állítasz dolgokat amik izgatnak.

A BDSM a kommunikációról, a dinamikarol, az oksági osszefuggesekrol szól.

És ritka, hogy első alkalommal komolyabb dolgok történnek.

Folyamatosság, EQ, IQ.

Ezeket tartsd szem előtt.

2022. okt. 25. 06:31
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen
2022. okt. 31. 10:08
 10/10 anonim ***** válasza:
97%
Nekem ez túl semmilyen
2023. jan. 12. 04:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!