Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan hölgy, aki hitt a házasság előtti szex tilalmában? Most a házasságod után ma is így döntenél ?
Figyelt kérdés
Én tudom, hogy hihetetlennek tűnik a dolog, hogy manapság még létezik ilyesmi. De én egyre több olyan lánnyal, sőt fiúval is beszéltem, aki hisz a házasság előtti szex tilalmában. És szeretnék beszélgetni erről. Érdekelne azok válasza, akik hittek ebben. Hogy mi történt a házasság után? Megbántátok, vagy nem bántátok meg hogy így döntöttetek? Tényleg érdekel, hogy ma is így döntenétek -e.2023. jan. 11. 14:01
A kérdező szavazást indított:
Még nem vagyok házas, és még hiszek ebben,
Házas vagyok és azt gondolom jó döntést hoztam azzal hogy vártam
Házas vagyok, így utólag m nem tartanám ezt a fogadalmat
Butaság tam ezt a fogadalmat
20 szavazat
1/9 anonim válasza:
Aki annyira valláskorosult hogy ebben hisz annak van annyira torzult a személyisége hogy utána sem fogja másképpen gondolni.
2/9 anonim válasza:
Ismerek ilyet. Nem szexeltek házasság előtti vallási meggyőződésből. A nő, most 40 éves, egy igazi agyon frusztrált kibírhatatlan hárpia, a férfi pedig kiégett alkesz. Van 3 gyerek, hitel, a ház, minden közös, egyiküknek sincs hova menni.
De hát az elvek fontosak!
3/9 anonim válasza:
én eddig egy emberrel találkoztam, ő állítása szerint nem bánta meg
de nem hiszem, hogy erre a kérdésre túl sok őszinte választ fogsz kapni.
ha már annyi éven át kibírtad és tartottad magad hozzá, akkor majd pont utólag, házasságkötés után, amikor már mindent szabad, fogod azt mondani, hogy "megbántam, hogy betartottam a vallásom előírását"? ugye, hogy nem.
4/9 A kérdező kommentje:
Igazad van 3 -as lehet, hogy sokan azt írnák, hogy nem bánták meg. De lehet, hogy a 2 -es által leírt párosból, még a nő is azt írná, hogy ezt ő megbánta
2023. jan. 11. 15:08
5/9 anonim válasza:
Hogy lehet egy tilalomban hinni??
Én nem követem ezt, mégis hiszek benne.
6/9 A kérdező kommentje:
5 -ös! Nem fejtettem ki, de szerintem ez igy is érthető. De ha akarod kifejtem
2023. jan. 13. 22:30
7/9 anonim válasza:
A szex Isten ajándéka!
Ajándék lónak ne nézd a fogát...:)
8/9 020310192051759397 válasza:
Én még nem voltam senkivel. (20 éves vagyok) Én nem hiszek benne, pedig vallásos vagyok.
9/9 A kérdező kommentje:
8 -as.. nem is gondolom hogy ezt a fogadalmat tartani kéne ha vallásos valaki ha nem. Meg kell fontolni kivel csinálja az ember. De ezt a fogadalmat én nagyon károsbak tartom amúgy…
2023. jan. 16. 14:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!