Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora szerepe van egy kapcsolatban , házasságban a szexnek ?
Ha minden tökéletes egy kapcsolatban a szexen kívül , ez mennyire térítheti el a kapcsolatot a hétköznapi életben ?
Olyan kapcsolatra gondolok , ami nagyon erős és kölcsönösen őszinte szerelemmel köttetett , amely irigylésre méltóan kiegyensúlyozott , ha le számítsuk a szexet .
Ahol minden megvan a boldog párkapcsolathoz , anyagiak , szabadidő , család , magas életszínvonal stb : minden az égadta világon a szexen kívül .
Szerintetek lehet egy kapcsolat , tartósan boldog s kiegyensúlyozott akár szex mentesen ?
Ugyan ilyen helyzetben vagyok. Minden remek, a szexen kívül. Tényleg külső szemmel tökéletes a házasságom, csak belülről nem a szexmentesség miatt.
Én nagyon erősen gondolkozom a váláson. Mert kommunikációbal nem tudjuk megoldani, és mindent megtettem amit csak lehetett. De nem akarok szex nélkül leélni egy életet.
Nehéz döntés, mérlegelni kell.
Jajj, gyerekek.
Aki hűségben le tud élni 50-60 évet valakivel, folyamatos és kielégítő szexuális együttlétekkel 20-30-tól 70-90 éves koring, az valószínűleg sosem volt túl érdekes az ágyban. Ez egy túlszexualizált közönség, itt jóhogy mindenki arról fog ugatni, hogy a szex > minden. A valóságban az emberek 10, esetleg 20 év után a legnagyobb jóindulattal is elunják a szexet a másikkal, és csak reménykedhetnek benne, hogy az impotencia meg az öregkor elviszi a szexuális vágy maradékát is, aztán a kapcsolat a felek között gyengéd szeretetre, támogató, stabil, megbízható szövetségesre vált. Persze ehhez felül kéne vizsgálni bizonyos fassságokat, pl hogy tényleg akkora bűn-e, ha valaki időnként mással is kúr.
De miért is torkollik unalomba egy idő után a szex ?
Szerintem ez is általában 2 emberen múlik , bár igaz ha az egyik fél nem akarja , akkor a másik meg hiába erőlteti , még ha történik is valami , az olyan is .
5. Mi 38 éve vagyunk házasok, + előtte 3 év együttjárás. Még most is hetente 3-4-szer szexelünk.
8. Nekem is voltak mellékútjaim, viszont ettől még jobban állt a cerka otthon.
8/ Köszönöm hogy megosztottad a véleményed a témával kapcsolatban .
Azt mondhatom , van igazság abban amit írtál , viszont nem gondolom hogy ha probléma merül fel egy kapcsolatban , akkor egyből kell keresni egy idegen puncit .
Ahhoz ugyanis egy fajta ( lelki ismeret ) is kell , hogy valaki megtegye .
Ja és először az ember talán inkább mérlegel , mielőtt egy ilyen döntést hoz .
Azt hogy 2 emberen múlik , azt leginkább ara értettem , hogy pl: a nő is oda teheti magát bátran a szexben és akár még kezdeményezheti is azt , vagy is tegyen meg mindent annak érdekében a nő is , hogy a férfi is maximálisan megkívánja őt !
De ugyan így a férfi is ha mindent elkövet , hogy a nőnek a legjobbat tudja nyújtani a szexben , akkor a legkisebb a sikertelenség lehetősége .
Egyszer egy edző mondta , teljesen független a véleménye attól , hogy a csapata épen megnyerte e az adott meccset , vagy nem ! - a lényeg számára az , hogy minden játékosa a maximumját nyújtsa a pályán !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!