Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mekkora szerepe van egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora szerepe van egy kapcsolatban , házasságban a szexnek ?

Figyelt kérdés

Ha minden tökéletes egy kapcsolatban a szexen kívül , ez mennyire térítheti el a kapcsolatot a hétköznapi életben ?

Olyan kapcsolatra gondolok , ami nagyon erős és kölcsönösen őszinte szerelemmel köttetett , amely irigylésre méltóan kiegyensúlyozott , ha le számítsuk a szexet .

Ahol minden megvan a boldog párkapcsolathoz , anyagiak , szabadidő , család , magas életszínvonal stb : minden az égadta világon a szexen kívül .

Szerintetek lehet egy kapcsolat , tartósan boldog s kiegyensúlyozott akár szex mentesen ?

#Yoda 76 .
2022. dec. 25. 11:22
A kérdező szavazást indított:
Nem , soha, mert szex nélkül nem tudnám elképzelni az életemet .
Attól függ , hogy miért nem működik a szex .
Igen mert ez nem befolyásolja annyira a kapcsolatot .
Nem tudom , még nem voltam hasonló helyzetben .
22 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
64%
Ha nem jó a szex, nem maradnék benne a kapcsolatba.
2022. dec. 25. 11:31
 2/10 A kérdező kommentje:
1/ Akkor sem , ha pl : egészségügyi okokból nem lehetne szex ?
2022. dec. 25. 11:42
 3/10 anonim ***** válasza:
38%
Akkor sem
2022. dec. 25. 11:48
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan ilyen helyzetben vagyok. Minden remek, a szexen kívül. Tényleg külső szemmel tökéletes a házasságom, csak belülről nem a szexmentesség miatt.

Én nagyon erősen gondolkozom a váláson. Mert kommunikációbal nem tudjuk megoldani, és mindent megtettem amit csak lehetett. De nem akarok szex nélkül leélni egy életet.

Nehéz döntés, mérlegelni kell.

2022. dec. 25. 12:00
 5/10 anonim ***** válasza:

Jajj, gyerekek.

Aki hűségben le tud élni 50-60 évet valakivel, folyamatos és kielégítő szexuális együttlétekkel 20-30-tól 70-90 éves koring, az valószínűleg sosem volt túl érdekes az ágyban. Ez egy túlszexualizált közönség, itt jóhogy mindenki arról fog ugatni, hogy a szex > minden. A valóságban az emberek 10, esetleg 20 év után a legnagyobb jóindulattal is elunják a szexet a másikkal, és csak reménykedhetnek benne, hogy az impotencia meg az öregkor elviszi a szexuális vágy maradékát is, aztán a kapcsolat a felek között gyengéd szeretetre, támogató, stabil, megbízható szövetségesre vált. Persze ehhez felül kéne vizsgálni bizonyos fassságokat, pl hogy tényleg akkora bűn-e, ha valaki időnként mással is kúr.

2022. dec. 25. 14:54
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tapasztaltam, hogy a hosszabb távú kapcsolataim közül azok tartottak ki tovább (a mostani már 12 éve), ahol jó volt a szex. Ahol volt valami gond a szex terén, azok így vagy úgy, de hamar véget értek. Ahol jó nagyokat dugtunk, ott tovább maradtunk együtt.
2022. dec. 25. 15:08
 7/10 A kérdező kommentje:

De miért is torkollik unalomba egy idő után a szex ?

Szerintem ez is általában 2 emberen múlik , bár igaz ha az egyik fél nem akarja , akkor a másik meg hiába erőlteti , még ha történik is valami , az olyan is .

2022. dec. 25. 16:41
 8/10 anonim ***** válasza:
Mert ezek ilyen papás-mamás, ismerkedős körök. A szex csak úgy, magától nem huszon- harmincévesen, relatíve rövid kapcsolatokban tűnik el (5-10 év az nem hosszú). Persze, van, ahol akkor is eltűnik, és akkor valóban jelez bajokat is. De pl. egy ötvenes párnak, akik 30 éve együtt vannak, tényleg alapvető a rendszeres szex? Szerintem rohadtul nem, és ezzel hülyíteni az embereket, meg azzal, hogy ezt csak meg kell beszélni, meg hogy csak két emberen múlik, ez egyszerűen nem igaz. Ott a menopauza, a stressz, az elhízás, stb. Nem egy és nem kettő olyan embert ismerek, akinek otthon merevedési gondjai vannak, de ha elmegy egy 20-30 évvel fiatalabb prostihoz, úgy áll a fasza mint a kölni dóm.
2022. dec. 25. 16:57
 9/10 anonim ***** válasza:

5. Mi 38 éve vagyunk házasok, + előtte 3 év együttjárás. Még most is hetente 3-4-szer szexelünk.

8. Nekem is voltak mellékútjaim, viszont ettől még jobban állt a cerka otthon.

2022. dec. 25. 18:52
 10/10 A kérdező kommentje:

8/ Köszönöm hogy megosztottad a véleményed a témával kapcsolatban .

Azt mondhatom , van igazság abban amit írtál , viszont nem gondolom hogy ha probléma merül fel egy kapcsolatban , akkor egyből kell keresni egy idegen puncit .

Ahhoz ugyanis egy fajta ( lelki ismeret ) is kell , hogy valaki megtegye .

Ja és először az ember talán inkább mérlegel , mielőtt egy ilyen döntést hoz .

Azt hogy 2 emberen múlik , azt leginkább ara értettem , hogy pl: a nő is oda teheti magát bátran a szexben és akár még kezdeményezheti is azt , vagy is tegyen meg mindent annak érdekében a nő is , hogy a férfi is maximálisan megkívánja őt !

De ugyan így a férfi is ha mindent elkövet , hogy a nőnek a legjobbat tudja nyújtani a szexben , akkor a legkisebb a sikertelenség lehetősége .

Egyszer egy edző mondta , teljesen független a véleménye attól , hogy a csapata épen megnyerte e az adott meccset , vagy nem ! - a lényeg számára az , hogy minden játékosa a maximumját nyújtsa a pályán !

2022. dec. 25. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!