Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segít a lányoknak a párna első alkalommal?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel készülünk az első alkalomra, és én azt olvastam valahol, hogy úgy jobb ha a lány csípője alá párnát teszünk, ez miben segít?
Illetve akinek volt, vagy nem volt annak mi a tapasztalata?
Kérlek írjatok kort és nemet is.
2023. jan. 10. 16:03
1/12 anonim válasza:
Valakinek kényelmesebb így, ennyi.
2/12 anonim válasza:
Nem, ígyis úgyis fáj ha fáj. :D
3/12 anonim válasza:
Szerintem nincs sok jelentőssége.
4/12 anonim válasza:
Alattam a pasi volt, nem párna.
5/12 anonim válasza:
Kíméli a nő derekát, és jobb a hüvely szöge is a péniszhez képest. De még jobb, ha fordítva csináljátok elsőre, a nő tudja irányítani az eseményeket, ezzel elkerüli az esetleges kellemetlenséget, a férfinak meg nem lesz rosszabb.
6/12 anonim válasza:
Elvileg kényelmesebb valamivel, de ezt nektek kell kitapasztalni.
8/12 anonim válasza:
Némelyik pozinál előnyös lehet csípő alatt párna, amúgy nem sok értelme van.
9/12 anonim válasza:
Nem gondolom hogy segít, mivel semmi jelentősége.
10/12 anonim válasza:
Sokat segít!Akkor a szuzhartya kicsit kifeszul és a penisz is simán behatolhat a nő huvelyebe!Könnyebben kitagul a szuzhartya!Valószínűleg nem is lesz nagyon fájdalmas a behatolas!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!