Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Normális, ha a párnámnak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha a párnámnak olyan illata lesz, mint a páromnak, miután rajta feküdt, és én azt szagolgatom?

Figyelt kérdés
A barátomnak nagyon jó illata van, és amikor a itt van nálunk és a párnámon fekszik, akkor olyan boldog vagyok hogy utána később szagolgathatom, mert olyankor átveszi a párna az illatát és ááá annyira imádom. Ez normális vagy segítségre van szükségem?

2020. jan. 15. 22:15
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2020. jan. 15. 22:16
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Normális :D
2020. jan. 15. 22:19
 3/9 anonim ***** válasza:
97%

Ezek a kulcsszavak.

Nekem egyszer volt egy cickányom.

Most van 2 pelém.

De alszanak, téli álmot. Szivük óránként 1-et ver.

Fiú vagyok, nem kell privát.

Kérdésedre válaszolva semmi rossz nincs benne.

Szagok alapján választunk pár, legalábbis a biológia tudománya szerint.

2020. jan. 15. 22:20
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Normális, és aranyos. ^^
2020. jan. 15. 22:25
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én a barátnőmmel akárhányszor találkozunk mindig cserélünk valamit, amin a másik illata van, hogy legyen mivel elaludni. Pl:póló, sál, párna. Nincs ebben semmi, teljesen normális:)
2020. jan. 16. 07:17
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Biztos van feromon a parfümjébe, bár szerintem ez nem teljesen igaz hogy minden ember rácuppan a feromonra. Bocs a példáért de van olyan gyógynövény ami a macskákat is nagyon vonzza, képesek évekig dörgölőzni hozzá, na jó csak egy óráig kerül eufórikus állapotba mivel belélegzéskor a nepectalone vegyületet a macskák szájpadlása felett elhelyezkedő vomeronazális szerv érzékeli és ilyenkor a macska agya úgy érzékeli, hogy óriási mennyiségű feromon lenne ott. De természetesen ez csak belégzés útján működik és nem minden macskánál a macskák 10-30%-nál nem müködik. Ennek a genetikai öröklődés a magyarázata. De a nagy macskákra is hat amúgy, én ha szafarira mennék vinnék magammal macskagyökeret, hogy ha netalántán menekülni kellene egy tigris elől, egy óráig eufórikus állapotban dörgölőzne addig én elmenekülnék legközelebb meg rajtam követelné a macskagyökeret. 🙂 Elkalandoztam ne haragudj.

Szóval ezt a példát csak azért írtam mert nincs semmi bajod csak genetikailag fogékony vagy a pasid feromon hormonjára.

2020. jan. 16. 13:08
 7/9 anonim ***** válasza:
Ja azt elfelejtettem írni, hogy csak ivarérett macskákra hat kb. 6 hónapos kortól számítva. Az ivatéretlen kölyök macskára nem hat.
2020. jan. 16. 13:15
 8/9 anonim ***** válasza:
Ivaréretlen javítva.
2020. jan. 16. 13:16
 9/9 anonim ***** válasza:
Igen normális
2020. jan. 16. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!