A barátom észrevette hogy a gatyáját szagolgatom most mit gondolhat?
szóval átmentem hozzájuk xboxozni aztán elmentem a fürdőbe és ott volt a szennyestartó is én meg kivettem az egyik boxerét és azt szagolgattam erre ő meg benyitott mert már azt hitte kijöttem és észrevette én persze gyorsan eldobtam de hát látta elég furcsán nézett nem szólt semmit és kiment utána eljöttem :S
Ma beszéltem vele de semmit nem mondott normálisnak tűnt csak olyan furcsa érzésem van nem akarom hogy emiatt ne legyen a barátom :S :(
(amúgy azért csináltam mert valahol tetszik is nekem)
mindketten 17 évesek vagyunk
szerintetek mit gondolhat? :S
Biztos furcsálja, de minden csoda három napig tart.
Majd ez is elfelejtődik.
mindketten fiúk vagyunk
háát pont most beszéltem vele holnap áthívott :S de remélem nem akar erről kérdezgetni
Ez eléggé fura :D
O is biztos furának tartja
azt nem merném megmondani
fúj, errefelé mi nem szarunk a gatyánkba meg kitöröljük a seggünket is meg pisilés után is megtöröljük
micsoda helyen lakhatsz..
Ismerős érzés, én is szerelmes vagyok a legjobb barátomba. Kell szép lassan haladni, taperolni, bunyózni. Közelebb kell kerülj hozza mind lelkileg, mind testileg. S ha látsz benne is vonzalmat erre akkor nyert ügyed van.
Szerintem ha áthívott holnap is az csak jót jelenthet. Nem ismerem a barátod, de te igen. Gondolkozz el, hogy volt-e valaha annak jele hogy ő is kívánna téged? Ha igen, akkor nagy valószínűséggel nagyon bejött a szitu. Ha nem akkor furcsán vette, de nem tulajdonít nagy ügyet neki. Az is simán lehet, hogy tudja mit érzel, és így is elfogad, sőt domináló számára hogy te ilyen téren belezúgtál.
Szerintem mindenképpen meg tudjátok beszélni, és erre nem fog rámenni a barátságotok, sőt megerősödni fog!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!