Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Bennem van a hiba ezen a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bennem van a hiba ezen a téren? /F

Figyelt kérdés

Nekem gyerek korom óta bejöttek nagyon a nagy mellek. Viszont sosem éreztem azt, hogy annyira hiányozna, ha valakinek nem lenne akkora, illetve mindig elismertem a kismellű lányok szépségét és rengetegszer éreztem romantikus vonzalmat kismellű lány iránt, szerelmes is voltam már kismellűbe, mert tényleg itt abszolút nem érdekelt a mell méret nem tartottam rossznak. Viszont ezekkel a lányokkal sosem feküdtem még le.

Nemrég viszont lefeküdtem egy kismellű lánnyal, tényleg szinte nem is volt melle, de sosem szólnám le miatta, de hiába volt szép meg minden, egyszerűen hiány érzetem volt szex közben tőle.

Tehát a lényeg, hogy az élet bármilyen más területén tudok gyönyörködni egy kismellű lányban, abszolút szépnek tartom és ha pl ilyen nőm lenne büszke is lennék rá, nem érdekelne hogy kicsi a melle. De egyszerűen szex közben hiány érzetem van kismellűvel és ezt csak akkor realizáltam amikor először voltam ilyen lánnyal.

Bennem lenne a hiba? Mit tudnék ezzel csinálni? Tényleg sosem akarnék leszólni senkit sem ilyen miatt, nem az lenne a célom.

2023. jan. 10. 12:20
 1/7 anonim ***** válasza:
81%
Emiatt nincs veled semmi baj, a vonzalmat nem lehet befolyásolni.
2023. jan. 10. 12:26
 2/7 A kérdező kommentje:
#1 tudom, de igazából így ez tök rossz mert lelkileg és romantikusan úgy érzem a kismellű lányok stílusa és úgy egy az egyben az egész lány sokkal közelebb áll hozzám. Szexben viszont hiányzik a nagy mell, de a nagymellűek akikkel voltam meg mind csak szexuálisan vonzottak, többet elképzelni nem tudtam volna velük.
2023. jan. 10. 12:28
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem ez csak megszokás nálad, tudatosan fel van építve magadban az a kép, hogy a nagy mell tetszik, ahhoz vonzódsz és az kell a szexhez. Ezt a képet kellene lerombolni magadban.

Remélem előbb-utóbb el fog jönni az a lány, akit annyira szeretsz, hogy nem fog érdekelni mekkora a melle és akkor a szex közben se fog hiányozni.

2023. jan. 10. 12:58
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem a te hibád.. mivel nem hiba.

Ezt el kell fogadni, olyan nőt keress, akinél nincs meg ez a hiányérzet.

Például én a sportos, vékony, kis/ közepes mellű nőket kedvelem.

Eszembe sem jutna egy 90 kilós 90/d S mellű nagydarab, husis nővel lefeküdni, fel sem állna rá...de attól még van, aki pontosan ezt keresi. És ez így jó.

2023. jan. 10. 13:15
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem itt egyszerűen orvosolható dologról lesz szó - habár nem egészen világos, hogy is kell azt elképzelni, hogy lelkileg és romantikusan közelebb áll hozzád a "kismellű lányok stílusa", mi az, ami csak a kisebb mellű lányokban van meg. Olyan belső tulajdonság ugyanis nincs, ami a mellmérettől függ, legfeljebb csak véletlen pont rossz példákkal találkoztál az eddigiek során. Ha pedig a külső összhatásra gondolsz, hogy pl. a kisebb mellű lányok többnyire törékenyebb alkatúak, ez szintén megoldható,

hisz vékony alkattal se mindenki tök lapos (egyáltalán nem). Vagy köthetsz kompromisszumot, egy kicsivel kijjebb tolod a súlyhatárt, és könnyebben találsz bőségesebb formájú lányokat (hozzáteszem, idővel valószínűleg rá fogsz kényszerülni efféle kompromisszumra, bárkivel is jössz össze - tekintve, hogy fiatalon vékonyak többsége a felnőtt lét évei alatt általában szed magára valamennyit)

2023. jan. 10. 14:33
 6/7 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem semmi gáz nincs veled.. Pl én is sokáig a hosszú hajú lányokra indultam be, aztán hát nincs mit szépíteni, felettem is eljárt az idő, ahogy Attila is mondja " szaporodott fogamban az idegen anyag", és rájöttem hogy egy barom vagyok mert nem ez számít. Remélem hogy előbb-utóbb átíródik az értékduál nálad és ha találsz egy kismellű de őszinte lányt akkor vele boldog leszel :)
2023. jan. 10. 15:41
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

"nem érdekelne hogy kicsi a melle"

"De egyszerűen szex közben hiány érzetem van kismellűvel"

Ezt csak én érzem ellentmondásnak?

"De egyszerűen szex közben hiány érzetem van kismellűvel és ezt csak akkor realizáltam amikor először voltam ilyen lánnyal."

"Viszont ezekkel a lányokkal sosem feküdtem még le."

Ez is csak nekem tűnik alapvető ellentmondásnak?

"Mit tudnék ezzel csinálni?"

A nagy mellű lányok között keresel olyat, akinek bejön a stílusa, személyisége.

2023. jan. 10. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!