Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy idő után nem izgat fel az olyan nő aki nem sminkel, nem festi a körmeit, nem hord feszülős ruhákat és nem viselkedik kihívóan. Bennem van a hiba?
Aki sminkel az is uncsi 2-3 hét után. Megmondom neki, majd jön a következő. Normális ha nem áll a bré egy idő után
24f
Egy idő után nem izgat fel az olyan FÉRFI aki nem GAZDAG, nem VESZ DRAGA CUCCOKAT NEKEM a NINCS DRAGA AUTOJA, nem hord DRÁGA ruhákat és nem VISZ UTAZGATNI. Bennem van a hiba?
Mit kezdhetnék ezzel?
Igen, benned van a hiba.
Nem kell vele kezdened semmit, keress olyan nőket, akik sminkelnek, meg minden más jellemző rájuk amiket leírtál.
A normálisak meg legalább megmaradnak normálisaknak!
Teljesen normális. Én örülök ha egy lány természetesen szép de néha nekem is hiányzik, hogy szépen meglegyen csinálva a körme. Alapjáraton nem támogatom mert jó úgy ahogy van, de mégis.
Egyszerűen pluszt ad a dolgokhoz. Az lenne az ideális ha természetes, de néha néha megcsinálja az ilyeneket is.
Nem veled van a probléma csak mértéket kell tartani.
Kérdező ahhoz hogy egy smink jól mutasson ahhoz nem a Lora meg a Miss Sports állványról kell megvenni a sminket egy minőségi alapozó alsó hangon 20 ezer forint és az csak 1 termék
A műköröm Kb 10 ezer forint havonta ha nincs semmi csicsa
Műszempilla 1 szett 15 ezer ft kb 3 hétre
Feszülős nacit ami jól néz ki 8 ezer forint alatt nem kapsz még kínaiba se ..
Magassarkú egy minőségi ami nem jön szét az is kb 15-25 ezer forint
Ha napi használatba van 3 havonta lehet venni újat .
Fodrász havi szinten kb 20 ezer ha póthaj is van felugrik rögtön 90 ezerre.
Stb
Ha ilyen igényeid vannak akkor fizessed Baszki
A bő ruhák olcsóbbak?
Nem kell 0-24-ben full sminkben lennie, de azért ne slamposodjon már el pár hónap alatt..
Nem kell műköröm csak egy kis lakk akár a kínaiból.
Rúzs is elég onnan.
Nem fotózás lesz nem kell tökéletesnek lenni, egyszerűen nőiesebb így nem?
Műszempilla sem kell, max arra is egy kis alap festék plusz a szemöldökre.
Nem kell magassarkú sem.
Póthaj meg extra frizura főleg nem érdekel, ott annyi a lényeg hogy ne legyen rövidebb mint az én hajam.
Miért olyan nagy elvárás ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!