Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet esélyem 5 centivel magasabb lánynál? Létezhet, hogy szexuálisan vonzónak talál?
Figyelt kérdés
Már elég régen nem voltam nővel és akikkel voltam, a volt barátnőim is, azok mind helyettem kezdeményeztek… Szóval nem szoktam én megtenni az első lépést, ami tudom hogy nem túl férfias. De nekik valamiért nagyon tetszettem, de mind alacsony lány volt és a 172 centimmel is jóval magasabb voltam náluk.
Most van egy lány, aki annyira tetszik hogy talán még be is próbálkoznék nála, viszont 177 cm. Nem tudom, hogy az ilyen magasabb lányoknál mennyire számít a magasság, de az alapján amit fórumokon olvastam, elég fontos szempont nekik.
Ti mit gondoltok?
Amúgy tudom, hogy mindenki más, és akkor fog kiderülni, ha bepróbálkozom nála.
2023. jan. 10. 11:59
11/11 anonim válasza:
Miért ne lehetne? Ne idegesítsd fel ezzel a baromsággal, ha bejössz neki, nm a magasságodon fog pulzálni. Valószínűleg azért is viccelt a magasságoddal, mert fel sem merült benne, hogy ez gáz lehet neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!