Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek el fog jonni az az ido amikor a ferfiak nem lesznek ennyire osztonlenyek es szexcentrikusak?
Lesz valaha olyan generacio ahol a ferfiak nem a farkukkal gondolkoznak vagy ahogy telik az ido egyre rosszabb lesz?
Szinte semmi mas nem erdekli oket csak a dugas ,olyanok mint a kanos kiskutyak.
Tudom itt senki nem ilyen, pedig ez az igazsag.
A kérdező olyanokkal jön össze, akik nagyrészt csak a szexpartnert látják benne.
--> A férfiak hibája
Ettől függetlenül, higgyétek el, hogy amelyik férfi nem hozza az említett sablont, azt a kérdező nem tekinti férfinak.
Miert zavar hogy a kutyam vissza tudja fogni magat egy tuzelo szuka mellett mig a nagy teremtes koronai nem? Nem is tudom miert zavar
De ugy latom itt is csak igazolni tudom magam hogy semmi mas nem erdekli a ferfiakat csak hogy dugjanak.
15
Teljesen logikus amit irsz, ja megsem
Latom szovegertes az nem igazan megy, ha szerinted en ezt a sablont tekintem ferfinak
Szerintem fejleszd picit a logikad.
Nem igaz, hogy itt senki nem ilyen.
Én ilyen vagyok.
És nem fog eljönni, amikor nem leszünk ilyenek.
Kérdező a kommented alapján igazuk van. Válogasd meg, kivel jössz össze. A saját ostobaságod nem a férfiak hibája.
Igen, sok ilyen pasi van, de ahelyett, hogy általánosítasz és nyafogsz, inkább használd az eszed és ne állj le akárkivel...
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!