Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexcentrikus esetleg nimfomán barátnőt, hol lehetne a legkönnyebben találni?
Tudom, idióta kérdés, nincs kitüntetett gyűjtőhelyük.
A lényeg az, hogy az évek során rájöttem, hogy egy stabil párkapcsolat kiépítéséhez nekem egy jelentős pillér a szex. Nyilván a legtöbb férfi hasonlóan van ezzel, de én talán kicsit jobban igénylem, mint az átlag. Számszerűsítve úgy heti 6, de minimum 4-5 napon legyen szex. Nincs kifejezett extra igényem, minthogy anál vagy hasonlók. Azt gondolom, hogy az a nő amelyik tudja a heti 5-6 napon, azzal semmilyen egyéb kívánnivalóm nem lenne az aktusokat illetően. A problémám az, hogy az eddigi néhány kapcsolatomban is csak maximum időszakosan volt kielégítve a mennyiség igényem. Szeretnék egy olyan kapcsolatot, ahol ezen a téren nem kell kompromisszum, a hosszú kapcsolat reményében. Az ilyen nők szerintem átlag feletti igénnyel bírnak és nem tudom, hogy, hogy találhatnék ilyen barátnőt. Főleg anélkül, hogy végig kellene próbálnom nem tudom, hogy hány nőt. Nincs igényem sok partnerre. Egyet szeretnék, akivel minimum ebben közös az értékrendünk. Swinger club sem feltétlenül a legjobb megoldás, azt hiszem.
28/F
Normál módon ismerkedsz és idővel (ahogy gyűlik a tapasztalat, a rutin ÉS csiszolódik az emberismeret) ráérzel már a sima társalgás során kiben mennyi lehet. Jól látod nincs semmilyen "gyűjtőhelyük", ott vannak a hétköznapokban ahogy a többi ember is.
A swinger egy jó hely, de oda a nők többsége párban érkezik. Aki egyedül arra hatalmas a verseny csak akkor tudsz nála kapcsolatra bevágódni ha brutál jó vagy a csajozásban. S valószínűleg a többes mókákat fogja kedvelni akkor is ha napi 5x képes lennél teljesíteni.
Heti 5-6 nap szex egy nimfoval? Tisztaban vagy a nimfo fogalmaval? Ott nem heti 5-6 nap van, hanem napi 5-6 es meg az a bemelegítés. Éjjel is felkelt ha akkor kivanja meg, ne szedj ossze olyan csajt mert nem fogod birni. Hidd el tapasztalat. En mikor szabadom volt egész nap mást se csináltam csak dugtam estere a farkam már csak épphogy felallat zsibbadt meg minden mar de meg akkor is toltuk.
Szóval jól gondold meg.
Heti 6 meg 4-5?
Az nimfo???
Jesszus akkor az én csajom mi amikor összejöttünk meg sok sok évig napi 4-5 vagy 6 menet volt....
Lassan 20 év kellett hogy elérjük a heti 4-5-6ot :)
Szinonímaként írtam a nimfót a sok szexre. Volt olyan barátnőm, aki pontosan azt csinálta, hogy felkeltett hajnali 4-kor, hogy dugjam meg. Nem mondanám elviselhetetlennek, amit nyújtani kellett, bár biztosan van durvább is, ami már nehezebb lenne. Annak vége lett, más miatt nem illettünk össze. Viszont ez a része jó volt. Elkésett az egyetemről, mert reggel még a fotelban is kellett neki egy menet. Na, én meg pontosan ilyen módon szeretnék most reggelente elkésni a melóból. :)
Legutóbbi kapcsolatomban heti 2-3 volt, akkor is sokszor csak egy menet. Aztán átment heti 1-be. Nála mindenféle életbeli külső behatás mozgatta az igényét, én meg a falat kapartam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!