Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexcentrikus esetleg nimfomán barátnőt, hol lehetne a legkönnyebben találni?
Tudom, idióta kérdés, nincs kitüntetett gyűjtőhelyük.
A lényeg az, hogy az évek során rájöttem, hogy egy stabil párkapcsolat kiépítéséhez nekem egy jelentős pillér a szex. Nyilván a legtöbb férfi hasonlóan van ezzel, de én talán kicsit jobban igénylem, mint az átlag. Számszerűsítve úgy heti 6, de minimum 4-5 napon legyen szex. Nincs kifejezett extra igényem, minthogy anál vagy hasonlók. Azt gondolom, hogy az a nő amelyik tudja a heti 5-6 napon, azzal semmilyen egyéb kívánnivalóm nem lenne az aktusokat illetően. A problémám az, hogy az eddigi néhány kapcsolatomban is csak maximum időszakosan volt kielégítve a mennyiség igényem. Szeretnék egy olyan kapcsolatot, ahol ezen a téren nem kell kompromisszum, a hosszú kapcsolat reményében. Az ilyen nők szerintem átlag feletti igénnyel bírnak és nem tudom, hogy, hogy találhatnék ilyen barátnőt. Főleg anélkül, hogy végig kellene próbálnom nem tudom, hogy hány nőt. Nincs igényem sok partnerre. Egyet szeretnék, akivel minimum ebben közös az értékrendünk. Swinger club sem feltétlenül a legjobb megoldás, azt hiszem.
28/F
Ebben az életkorben ezek teljesen átlagos igények.
Volt olyan 20-as párom, akinek a napi egy teljesen rendben volt, de a napi kettőt nagyon soknak tartotta.
Volt olyan 40-es párom, aki fél évig is kibírta volna szex nélkül. Ő volt az, akiről azt gondtad volna, hogy egész nap csak kefélne.
És volt olyan 30-as, 40-es párom, aki követelte 4. menetet is.
Nem lehet előre megmondani, hogy milyen szexuális étvágya van egy nőnek.
Mi erről nagyon sokat beszélgettünk a férjemmel. Érdekes, mert a haveri körükben sokszor megfordultak ugyanazok a csajok és volt, akinél a csajok napi 1-2, másnál viszont csak heti 1-3 alkalmat kívántak. Szóval ez függ a partnertől is, hogy mit hoz ki belőle a nő. A legtöbb alkalommal viszont a csajok akartak mindig többet szexelni, csak a férfiaknak nincs sose kedve, energiája. Igen, azoknak akik addig a napi 1-2 alkalmat mondták.
Szóval több dologból áll össze:
- A nő alap étvágya
- Kémia: Mennyire kívánja a partnerét
- Kreativitás, változatosság: Egy idő után unalmas ugyanazt csinálni.
- A szexben figyelnek a nő igényére vagy nem. Ha nincs orgazmusa az ahhoz vezet, hogy egy idő után nem akar szexelni.
- A mennyiségen kívül a minőség sokkal fontosabb. 6x5-15 perc nem jobb, mint 3x30-60 perc.
A legelsőt a felsorolásomból duplájára lehet emelni az összes többivel együtt. Ja meg a másik kedves férfiak: Nem akarja a legtöbbetek (tisztelet a kivételnek) hallani a nők közötti beszélgetést. Mindent, amit leírtam a felsorolásomban a problémák forrása. Ezekkel van a legtöbbünknek gondja. Emiatt ,,fáj a feje egy nőnek” sokszor.
A nimfomán pedig napi 3-8 alkalommal is szexelni akar. Azok a nők a férfiak rémálmai kb 1 hónap után.
Heti 6 nap nem is sok.
Mikor jól működött a házasságom, és mellette megvolt a szeretőm is, napi 5-6 volt, nem heti.
Volt nimfo szeretőm, ne akard, főleg hosszútávon.
Volt, mikor hajnali 2kor felhívott, hogy itt áll a házam előtt, dugni akar.
Ki kellett mennem hozzá, be a garázsba, kocsiba, és dugni. Addig nem hagyott volna.
Vagy mikor közös hétvégére mentünk, vezetés közben kezdett el sz.pni, keményen. Félre kellett húzódnom, és ott az út szélén, a forgalom közepén megdugni.
Nem mondom hogy nem jó egy ilyen nő, élveztem és bírom is, de hosszútávon kikészít. Főleg ha nős az ember, és otthon is napi szinten teljesíteni kell
Vidd az enyémet, én már passzolnám szívesen, csak végre vigye valaki! :D
Hát ki bírja azt farokkal, hogy naponta 3, vagy még több alkalommal rakja meg unalom nélkül? :D
Emberek, hát dolgozni, meg pihenni is kell, nem csak állandóan ba*ni! :P
Mindenki azt hiszi hogy milyen jó egy nimfo nő.
Hát egy Isten csapása!
Nem lehet vele elmenni se társaságba, se nyaralni, mert mindig dugni akar, eszméletlenül kihívó a viselkedése, az öltözéke, ha meg iszik egy kicsit, akkor elszabadul a pokol, és jön a közbotrány.
Közben meg egy imádnivaló tündér.
#15!
Én éveken át élveztem a napi 3-4 aktust.
Piszok jó volt találni egy olyan nőt, akinek hasonló étvágya volt, mint nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!