Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk az első magömlésetek hová landolt? Gatyába, pizsibe, ágyneműre stb? Mi volt az első reakció?
Figyelt kérdés
2023. jan. 7. 21:58
11/15 anonim válasza:
Sokat játszottam a farkammal, mert már éreztem hogy nagyon jó. Aztán elkapott a zsibbasztó, isteni érzés. Ami számomra akkor nagyon ijesztő volt, mert fogalmam se volt mi a franc ez. Aztán futottam a wc-re hogy pisiljek, mire odaértem, már jött a cucc. Hiába volt a legelső, tisztán emlékszem, hogy igencsak nagy adagban jött, és ugyanakkor nagyon jó is, meg ijesztő egyszerre. De éreztem ösztönösen, hogy ez normális, és nincs baj a farkammal. Ja és hiába szaladtam a wc-re, mindenfelé ment a cucc, csak a wc-be nem :))
12/15 anonim válasza:
Kb 12 voltam, amikor előszőr csináltam magamnak, de akkor még szinte semmi nem jött ki belőle.
13/15 anonim válasza:
Fürdőkádba, fürdés közben. Nagyon meglepődtem, nem tudtam mi ez, kiugrottam a kádból a WC-hez, de addigra már nem jött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!