Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk az első magömlésetek hová landolt? Gatyába, pizsibe, ágyneműre stb? Mi volt az első reakció?
Figyelt kérdés
2023. jan. 7. 21:58
1/15 anonim válasza:
Nem emlékszem már rá, de akkor nem nagyon voltam még képben a dolgokkal.
2/15 anonymousreview60 válasza:
13 évesen. Pizsama volt. Erotikus álom közben. Értettem a jelenséget. Enyhén örültem neki. A hárommal arrébb szomszéd osztálytársnőmet dugtam kutyapózban. (Soha nem lett semmi köztünk.)
3/15 anonim válasza:
Nekem is álom és pizsi. Nem értettem teljesen mi van, de hamar rájöttem.
5/15 anonim válasza:
Egy szakadt adidas mackóba. Utána nagyon zaklatott voltam. Magamba fordultam. Sokáig nem beszéltem senkivel. Aztán ahogy teltek az évek talpra álltam, majd egyre többet rántottam rá. Próbáltam leállni, de nem volt vissza út. Egyre mélyebbre kerültem. Jelenleg is tart a kezelésem.
6/15 anonim válasza:
Epp probalgattam kiverni a furdoben uh a kezemre es eloszor eleg keves volt
7/15 anonim válasza:
Boxerbe. Kissé meglepődtem, de nem volt nagy ügy, tudtam hogy mostantól ilyen is előfordul. Ha jól rémlik, azóta egyszer se mertem full meztelenül aludni, nehogy az ágyneműre menjen a cucc.
Egyébként pont pár nappal/héttel azelőtt volt a suliban egy rövid felvilágosító óra egy-két dologgal kapcsolatban, ahol erről is szó volt.
8/15 anonim válasza:
Zuhanyzóba. Közepesen lepődtem meg, mert azért tudtam, hogy miről van szó.
9/15 anonim válasza:
13 évesen hasamra és a lepedőre erotikus álom kíséretében
26/F
10/15 anonim válasza:
Hasamra ment, kb 13 lehettem. Addigra már maszturbáltam egy ideje szóval tudtam mi van és baromira örültem neki, hogy “végre, jön a cucc”. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!