Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első sex reakció?
Figyelt kérdés
Szerintem azért elég alap dolog, hogy a férfiak/fiúk (kortól függ) első alkalommal igencsak hamar elsülnek.
Ilyenkor mi volt a nő reakciója?
Hallottam már kínos sztorikat is (kinevette, otthagyta), de normális esetben azért szerintem ezt tudja mind2 fél, és folytatják máshogy tovább.
2022. júl. 10. 12:50
1/6 anonim válasza:
Én fél órát bírtam anno, barátnőm is elment közben
3/6 anonim válasza:
Második, sokadik lehetőséget annak adnak akihez érzelmileg is kötődnek. Aki csak értelemmentes dugópajti ott nincs több dobás - bármikor csettintésre leakasztanak helyette öt másikat.
4/6 anonim válasza:
Ez egy baromság, én sem sültem el hamar az első alkalommal, ezt az urban legendet leginkább az Amerikai Pite hozta be, amikor a csávó már attól elsült hopgy csak hozzáért a csajhoz, de a valóság más.
5/6 anonim válasza:
Nem sültem el egyáltalán, nagyjából annyi ideig tartott mint később is bármikor. Gyakorlatilag ha nem olvasnám itt naponta 10szer hogy "az elsőnél 3 perc alatt fogsz elsülni" nem is tudnék róla hogy ez egy kikezdhetetlen törvény.
6/6 anonim válasza:
Mindenki akkor élvez amikor tud vagy akar, ahogy az jo neki. A normális az, hogyha a férfi gyorsan elélvez. A nő meg foglalkozzon a saját orgazmusával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!