Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért szégyenlősebbek, mint a fiúk?
Figyelt kérdés
Például ha egy lány öltözőbe benyitna egy fiú és mondjuk nem is meztelenül, hanem fehér neműben vannak még akkor is nagy nagy visítás lenne. Fordított esetben sokkal kevésbé vagy egyáltalán nem lenne ilyesféle reakció.2023. jan. 6. 19:57
11/19 anonim válasza:
En tessekelnem kifele a strandrol az ilyen terdgatyas pasikat meg a bikini ala rovudnacit huzo lanyokat. Hacsak egeszsegugyi vagy anyagi vagy mas oka nincs. Aki bemegy strandra, vallalja fel a testet igenis, meg lattam mar kiirva arrol tablat, utcai tipusu ruhaba szigoruan tilos medencebe menni. Persze, o lesefer mindenkit de oneki ne lassak a conbjat meg a bikinivonalat, mert szőrös, vagy fiuknal ugyanezt. Undorito. Vallalja fel!
12/19 anonim válasza:
Nagyon bírom ezt a "ha már strandra megy, vállalja fel a testét", ami egészen addig tart csak, amíg vékony és jó testű a csaj. Na most akkor kéretik elfogadni a mikrobikinis kövér lányt is ^^
13/19 anonim válasza:
#12 pont ezt akartam írni. Az F kosaras anorexiás csajok mutogassák magukat mert a medencében szeretnék kiverni. De ha egy molettebb csaj bikinit vesz fel akkor meg megy a "fúj gusztustalan öltözzön már fel" szöveg. Férgek az ilyenek.
14/19 A kérdező kommentje:
Nekem egy arányosan telt lány jobban bejön mint egy vékony, ha már itt tartunk. De ha ízlések és pofonok.
2023. jan. 6. 22:24
15/19 anonim válasza:
A nem az "amerikaidivatot" követő fiúk kevésbé szégyenlősek mint a lányok.
És azt se szabad elfelejteni, hogy a legtöbb férfi simán elvan egy szál boxeralsóban míg a nők szégyenlősek fehérneműben
16/19 anonim válasza:
Baszdki, ha lány lennék, én is baromira szégyellős lennék. Akárki meglát, a testemet rögtön szexualizálja. Sőt, ehhez elég hétköznapi ruhában lenni.
17/19 anonim válasza:
Az oka az, hogy egy fiú egy szál boxerben/rövidnadrágban/alsónadrágban csupasz felsőtesttel szexi és menő, de egy lány csupán egy kivágottabb ruhában "k*rv*".
18/19 anonim válasza:
szerintem fordítva van. fiúk szégyenlősebbek sokkal.
19/19 anonim válasza:
A legtöbb lányba bele van nevelve a szégyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!