Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, a jobb pasik előtt szégyenlősebbek vagytok?
És inkább egy helyesebb, vagy egy jóképű pasi tekintete hozza elő a szégyenlősséget? Ti magatok mennyire tartjátok szépnek önmagatokat? (arc/test)
Kort is irjatok
Igen, én egy helyesebb pasi előtt szégyellősebb vagyok, mivel valószínűleg látott már nálam jobb nőket ráadásul potenciális partner jelölt is lehet az illető.
Nagyjából megvagyok magammal, az arcom szerintem átlagos, az orromat nem szeretem. A testem viszont átlagon felüli, hosszú lábak (180 magas vagyok), vékony derék, 85C mellek, szép nyak és vállak. A fenekem se rossz, nem túl nagy de nem is lapos, mindenesetre még van mit dolgozni rajta.
Igen. Főleg ha látom h végig néz engem, és nekem is bejön a pasi. Volt h el is pirultam már.
Átlagos lánynak tartom magam. Viszonylag sok középkorú férfinek bejövök.
23L
Régebben nagyon szégyenlôs voltam minden fiú elôtt. Mostmár egyáltalán nem érzek gátlást egyik pasi elôtt sem. Lehet az akár a legszexibb is, maximálisan tudom leplezni, hogy mit érzek :D
20/L
Elsősorban az előtt jövök zavarba aki tetszik, de természetesen a helyes pasik előtt is.
Magamat átlagosnak tartom, bár szokták mondani hogy szép vagyok, meg elég sok udvarlóm van, sokan meg is néznek, de akkor sem érzem magam egy 10/10nek.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!