Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy anyám 50 éves létére maszturbál?
Figyelt kérdés
A kérdés komolya. Nincs neki senkije, vett magának egy vibrit és azzal tolja, meg az ujjával. Ezt mondta, bár hallani is szoktam a szomszéd szobából, ahogy "élvezkedik"...2023. jan. 5. 13:34
21/41 A kérdező kommentje:
Úgy, hogy lány vagyok, 16 éves, így mondta el...
2023. jan. 5. 15:36
22/41 anonim válasza:
Mondjuk akkor sincs semmi közöd hozzá, és több bizarr hogy erről trécsel veled anyád. Azt is kibeszélitek hogy hogy szopott, vagy hogy rakták seggbe ha van kanija?
23/41 anonim válasza:
22-es, pont nincs kanja, ezért ajánlkoztam is, de lepontoztak. Nem értem miért?
50F
24/41 mantis religiosa válasza:
#23! Kb. 15-20 oka van, hogy miért jobb a vibrátor, mint a férfi. 😀😀😀
25/41 anonim válasza:
Szerintem nagyon durván nem normális. Akár egy rendőrségi feljelentést is megérne a dolog!
26/41 anonim válasza:
24-es, most nem azokról a nőkről van szó, akiknek csak az jut😂.
Ne vetítsd ki az életed csődjét az összes nőre😂.
23#
27/41 anonim válasza:
persze. azért mert valaki 50 még nem kell leírni
28/41 anonim válasza:
Magzatkortól halálig normális. Masztira fel! :)
29/41 anonim válasza:
De miért beszél erről? Mármint neked, a lányának. Ez a nem normális, mert az oké, hogy masztizik.
30/41 anonim válasza:
Mert ebben mi a nem normális, 29-es? Bensőséges anya-lánya kapcsolatban lehet ilyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!