Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy anyám 50 éves létére maszturbál?
Figyelt kérdés
A kérdés komolya. Nincs neki senkije, vett magának egy vibrit és azzal tolja, meg az ujjával. Ezt mondta, bár hallani is szoktam a szomszéd szobából, ahogy "élvezkedik"...2023. jan. 5. 13:34
11/41 anonim válasza:
Teljesen normális. Számíthatsz rá, ha tíz év múlva elromlik a vibri, vesz egy másikat. Te meg addigra remélhetően már a saját kéglidben leszel.
12/41 anonim válasza:
Teljesen normális. Attól hogy valaki betölti az 50-et, még lehet szexuálisan aktív.
13/41 anonim válasza:
Normalis igen. Mit gondoltal? Csak neked szabad verni?
14/41 anonim válasza:
Kérdezö! Számodra miért kérdéses ez? Miért kérdezted meg egyáltalán? Talán valami bajod van ezzel? Ki vele!
15/41 anonim válasza:
És az szerinted normális hogy te anyád szexuális életével vagy elfoglalva? Inkábba sajátoddal törődj...
16/41 anonim válasza:
Inkább az a nem normális, hogy pontosan tudod, hogy anyád mikor és éppen mivel maszturbál...
Oké, láthattad a vibrit, de most tényleg, honnan van meg az az infó, hogy az ujjával is tolja?!
17/41 anonim válasza:
"Ezt mondta,..."
Vagyis megbeszélik.
18/41 anonim válasza:
Peeersze, hisz az ötven évesek a vibrijükről társalognak a gyerekükkel, véletlenül se a debil tért vissza aki rokon nőkről fantáziál meg hazudozik.
19/41 anonim válasza:
A 16. kérdése volt, a kérdésből kiindulva válaszoltam.
20/41 anonim válasza:
Igen teljesen normális!
Hogy néz ki anyád? Pont laza kapcsolatra keresek szexpartnert. Segítek én rajta szivesen!
50F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!