Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 15 percig bírtam, akkor gyorsan elmentem?
Voltam egy lakásos prostinál…
1 órát kértem tőle és korlátlan élvezési lehetőséget, mert általában megy második vagy akar harmadik menet is pár perc szünettel.
20 percet voltam nála összesen, ebből talán 15 perc lehetett a tényleges szex. És nem küldött el, maradhattam volna teljes időre… kutya és misszi volt olyan 90%-ban, aztán lovaglást kértem és 2 percen belül elmentem.
Én mondtam, hogy inkább megyek mert elfáradtam és nincs erőm második menetre.
Erre mondta, hogy nincs semmi probléma, a gyorstüzelőknél ez gyakran elő szokott fordulni, hogy még sem szeretnék kitölteni a teljes időt… Nem lehúzós volt amúgy, felajánlotta hogy vissza adja az óradíja egy részét és csak félórának vesszük. Persze ezt visszautasítottam, nem kértem vissza semmit…
A lényeg, hogy egy prostinak azért sok férfival van tapasztalata? Ez valóban gyorstüzelésnek számít?
Amúgy annyira nem hat meg ha igen, mert úgy sincs barátnőm, prostinál meg úgysem az a lényeg hogy kielégítsem még örülnek is neki ha hamarabb elmegyek :D
Csak érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!