Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gyorsan elmentem, volt valakivel már ilyen?
Persze hogy volt :D
Sőt,amikor én kezdtem a szexet 15 éves koromba,elélveztem attol hogy az ölembe ült a lány és csókolóztunk 😂 de olyan is volt h nem élveztem el egyáltalán,szintén kezdő koromban.
Majd belejössz
Szerinted? Csak a lelkedet akarják simogatni, te szerencsétlen.
Az első majdnem mindenkinél egy percen belül lezajlik. Nekem még a nadrágban volt amikor megfogta, abban a pillanatban elélveztem. Amikor először dugtam az első menet 10 sec volt, a második 1-2 perc, a harmadik már vagy 10 perc.
A második nőnél kb a 10 alkalom, meg alig tudtam már elálvezni.
A parom elottem tobb honapig nem volt novel. Az elso egyuttlet eleg spontan jott, tehat nem tudta elotte kiverni se semmi.
A korabbi partnerei nem sokszor kenyeztettek szajjal, es en errol nem tudtam. Nekem termeszetes volt hogy csinalom. Nem tudtunk meg jol kommunikalni az agyban igy nem kerdeztem meg szeretne e elobb ugy elelvezni.
Elkezdtem lovagolni es eleg hamar elelvezett. Hasonloan negativan elte meg mint te, pedig egyaltalan nem jelentett gondot, orultem hogy elevezte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!