Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon gyorsan elmentem, volt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gyorsan elmentem, volt valakivel már ilyen?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy a napokban meg lett volna az első.De ahogy elkezdte a csaj hegyezni a cerkát a szájával.1 perc alatt elmentem.Az a helyzet hogy elöte egész nap arra gondoltam és egész úton meredezett a cerkám.Nem tudom hogy ez úgymond normális dolog vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen.

#szex #magömlés #ejakuláció.pénisz
2019. máj. 17. 21:33
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Persze hogy volt :D

Sőt,amikor én kezdtem a szexet 15 éves koromba,elélveztem attol hogy az ölembe ült a lány és csókolóztunk 😂 de olyan is volt h nem élveztem el egyáltalán,szintén kezdő koromban.

Majd belejössz

2019. máj. 17. 21:37
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy szerencsétlen. :) Nekem lányként bejönne, vagy legalábbis nem gondolnék rólad semmi rosszat. Örülnék, hogy élvezted.
2019. máj. 17. 21:44
 3/7 A kérdező kommentje:
Ez komoly vagy csak ugy mondjátok,csak mert nagyon el ment a kedvem mindentöl.
2019. máj. 17. 22:29
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerinted? Csak a lelkedet akarják simogatni, te szerencsétlen.

Az első majdnem mindenkinél egy percen belül lezajlik. Nekem még a nadrágban volt amikor megfogta, abban a pillanatban elélveztem. Amikor először dugtam az első menet 10 sec volt, a második 1-2 perc, a harmadik már vagy 10 perc.

A második nőnél kb a 10 alkalom, meg alig tudtam már elálvezni.

2019. máj. 17. 23:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Én a leges legelső alkalommal el se mentem.
2019. máj. 17. 23:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Én eléggé érdekesen éltem meg az első mert több orgazmusom is voot de egyszer se sült el a fegyverem de önkielégítéskor mindíg sok jön szerintem ez leki dolog ki mennyire izgul de a férfiak 90%-a nagyon hamar elsül.
2019. máj. 18. 02:13
 7/7 anonim ***** válasza:

A parom elottem tobb honapig nem volt novel. Az elso egyuttlet eleg spontan jott, tehat nem tudta elotte kiverni se semmi.

A korabbi partnerei nem sokszor kenyeztettek szajjal, es en errol nem tudtam. Nekem termeszetes volt hogy csinalom. Nem tudtunk meg jol kommunikalni az agyban igy nem kerdeztem meg szeretne e elobb ugy elelvezni.

Elkezdtem lovagolni es eleg hamar elelvezett. Hasonloan negativan elte meg mint te, pedig egyaltalan nem jelentett gondot, orultem hogy elevezte.

2019. máj. 18. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!