Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez az érzés és hogyan lehetne tudatosan előidézni?
Figyelt kérdés
Párszor előfordult életemben, hogy éjszaka, kb. félálomban úgy maszturbáltam, hogy hason fekve a farkam az ágyhoz nyomtam, vagy a makkot kézzel enyhén ingereltem és nagyon hamar egy magas felizgultsági fokra jutottam. De olyan magas, hogy szinte orgazmusszerű élvezetet jelent, amely hosszú percekig tart, miközben ejakulációnak a közelében sem voltam.
Az a gond, hogy ez mindig valahogy spontán jött, tudatosan nem tudom előidézni, pedig a szeretkezésben is nagyon jó lenne ez az érzés: hosszas élvezet ejakuláció nélkül.
2023. jan. 4. 08:44
1/3 anonim válasza:
Akkor igazán felszabadult vagy nincsenek gátlásaid félálomban
És valószínű az álmodban a legjobb partnerrel vagy amit kitalálsz, legjobb szituációban.
Az életben meg közbe más is járhat a fejedben.
2/3 anonim válasza:
Nő vagyok, de ez szuper lehet. És mi lenne, ha a pároddal, partnereddel megbeszélnétek, hogy hajnalban felébreszt és úgy szexelnétek? Vagy vennél be altatót és úgy? Nem tudom... 🤔 De én ma lehet hasonfekve alszom el, és megpróbálom... 😀
3/3 balazsy2 válasza:
Talán ilyen lehet a tantra. Az egész test mint erogén zóna. Menj el tantra masszázsra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!