Kellő erejű akaraterővel és elhatározással elérhető egy ilyen pszichés állapot? Megtapasztaltam, és nagyon megfogott, tudni szeretném, hogy hogy lehet ezt tudatosan elérni.
Egyszer csak egy délelőtt munka közben eltűnt belőlem minden. Olyan üres lettem, mintha soha nem is éreztem volna semmit. Nem voltam közönyös, nem voltam lehangolt, boldog sem, semmi sem voltam, csak voltam. Nem volt se jó, se rossz. Pontosabban inkább jó volt mint rossz, hisz azért szeretném újra átélni.
Az, hogy miért kell, lényegtelen, a kérdésem az lenne, hogy milyen módszerekkel érhető el? Kondicionálással, meditációval, önszuggesztiókkal esetleg? Kialvatlanságnál éreztem hasonlót, de mikor ez előjött nem voltam abszolút fáradt, és sokkal intenzívebb volt.
Nincsen szükségem lelki támogatásra, és privát üzenetet sem kérek. Nem történt semmilyen töréspont az életemben, egy személyes okból vagyok kíváncsi.
24/F
Akkor változást lehet eszközölni hozzá testmozgással? A meditáció is jól hangzik, de ha neked a futás így bevált, megpróbálom én is. Nem azt, hanem itthoni edzést, de megpróbálok valami maratoni szintet összehozni.
Köszönöm a válaszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!