Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szopás végén szívesen nyelitek le a spermát?
Nem annyira szeretem a szopást. Volt egy exem, aki viszont nagyon jól csinálta, annyira, hogy néha már én kértem. Csodálkoztam is.
De, kijelentette, hogy nem nyeli le, ha úgy érzem, hogy elmegyek, szóljak.
Egyszer megvicceltem, sötétben szopott és jól telelőttem a száját. Kíváncsi voltam, mi lesz.
Képes volt kikelni az ágyból, kimenni a fürdőbe és kiköpni.
Nincs ilyen fétisem, hogy nyelje le, szopást se nagyon igénylem, de ez akkor valahogy nem esett jól vagy inkább úgy mondanám, értetlenül álltam előtte. Egy másodperc alatt lenyeli, aztán ennyi. De nem, képes volt felkelni, kiköpni és szájat mosni.
16-os akkor te is szo*j le valakit és nyeld le, hiszen csak 1mp az egész. Ne neked álljon feljebb, ha ő megkért rá, hogy szólj.
És ezt úgy mondom, hogy én imádom lenyelni, de ha valaki veled ezt közli, hogy nem szeretné és te mégis megteszed akkor az nem vicces hanem bunkó.
16
"Nincs ilyen fétisem, hogy nyelje le, szopást se nagyon igénylem, de ez akkor valahogy nem esett jól vagy inkább úgy mondanám, értetlenül álltam előtte."
Szerinted neki nem esett rosszul a kis "vicced"?
Én ott hagytalak volna. Tiszteletben kell tartani ki mit szeret vagy mit nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!