Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legjobb barátnő apja mint titkos szexpartner?
Felvállalt kapcsolatrol szó nem lehetne ez tiszta sor...
De őrületesen nagyon vonzódunk egymáshoz szexuálisan
19L
Persze...csak azok a más pasik nem képesek úgy hatni rám,mint ő. Így nem is érdekelnek...
Nyilván nem annyi a lényeg, hogy bárakárkivel lefeküdjek 🤦♀️
Lennék a faszi helyében.
De őszintén kérdezem tőled…. Bele tudnál nézni a barátnőd szemébe ezek után?
A válaszaid alapján nagyon talpraesett és okos lánynak képzellek el. Szerintem ne idegen emberektől akarj választ kapni a kérdésedre. Itt kevés ember fogja átérezni a helyzetedet, inkább csak kritikákat kapsz.
Szerintem beszélj erről a barátnőd apjával, kérdezd meg h ő mit szeretne és hogyan képzeli el. Ha eldöntitek h engedtek a csábításnak és hosszabb távon is szeretnétek együtt lenni akkor előtte beszéljetek mindketten a barátnőddel, nehogy mástól keljen megtudnia. Ha igazi barátnő akkor talán megérti...
De ha csak egy alkalmat akartok akkor csináljátok titokban.
Ne másoknak akarj megfelelni mert az lehetetlen. A Te életed nem éli le senki helyetted.
48F
Nekem haverom anyjával jött be nagyon sokáig…
Nem tudom fordított nemi szerepeknél hogy működhet az ilyen, de gondolom legalább olyan jó :D
Én azt mondom hajrá
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!