Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a legjobb társkereső oldalak ,esetleg egy alkalmas szexpartnerkesreső oldalak,hol volt a legtöbb sikeretek?
Figyelt kérdés
2022. dec. 28. 19:41
1/5 anonim válasza:
Többet is kipróbáltam ("hagyományos" társkeresőket és szexuális jellegűeket is), de gyakorlatilag csak lehúzás az egész, pár beszélgetés nagy ritkán összejött, de ennyi.
2/5 anonim válasza:
Ezekhez nem kell nagy reményeket fűzni, ha élőben nem hozod azt a szintet, ami felkelti a nők érdeklődését, akkor ott sem lesz sok sikered.
3/5 anonim válasza:
A #2-esnél a pont! Akkor tudsz bármit is "összehozni" a netről ha már élőben is megy. Gondolj csak bele, legjobb esetben összejön egy személyes tali. Namármost ha ott és akkor nem tudsz élőben szimpátiát, bizalmat, vágyat ébreszteni akkor úgyis lőttek az egésznek. Tökmindegy miről és mennyi ideig levelezgettél valakivel ha nincs meg a személyes szimpátia akkor úgyis lőttek az egésznek.
Csajozni a neten is kb. pont ugyanúgy kell mint élőben, csak ráadásként meg vagy fosztva a személyes kommunikációs csatornáktól (benyomás, non-verbális jelek stb.) szóval még profibbnak kell lenni. S roppant hatékonytalan, egy csomó adatlap átnézése, levelezés után vagy ott mint élőben a 0. pillanatban - hogy face to face látod a másikat.
5/5 anonim válasza:
A Love.hu-n nekem soha nem sikerült pedig nagyon rajta voltam. Aztán rájöttem hogy komolytalan beképzelt picsák vannak ott. Egyszer elmentem onnan egy lányhoz és látom hogy a szomszéd szobában egy másik lány vendéget vár...Na húztam onnan a picsába. A szívküldi-n összejött egy gyönyörű tanítónéni, a parom.hu-n szintén egy tanárnő de ő elég beteg volt agyilag, mindenkinél okosabbnak érezte magát. A paratlanon is egy Q gazdag picsát aki sajnos testi nyomorék volt de végül mégis meghúztam mert annyira szép arcú volt. A randivonalon egy qvás cickós kémiatanárnőt, ő a szüleimnek nem volt szimpi de őt is meghúztam párszor. És volt ezek között még vagy négy aki jelentéktelen egyéjszakás. Nem tudom honnan ez a sok tanárnő, de velük sikerült ismerkednem. Bezzeg jelenleg egy sincs. A mostani barátnőm az első találkozás.hu-n ismertem meg. Tűzoltónő (nem vicc!) . Öt éve vagyunk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!