Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legjobb barátnő apja mint titkos szexpartner?
Figyelt kérdés
Felvállalt kapcsolatrol szó nem lehetne ez tiszta sor...
De őrületesen nagyon vonzódunk egymáshoz szexuálisan
19L
2023. jan. 3. 14:40
21/61 A kérdező kommentje:
Nem. A barátnőmnek van édesanyja:)
2023. jan. 3. 15:33
23/61 A kérdező kommentje:
:) Lehet, hogy naiv vagyok...lehet..:)
4 éve ismerem a barátnőmet,elég jól szerintem. Szeretem nagyon.
Az apját kb 2 éve. (előtte külföldön dolgozott,csak hallomásból, max telefonon videohivasokban láttam, hallottam) Napi szinten találkozunk, láttam az elmúlt 2 év nőit akikkel összejött pár hónapokig tartó kapcsolatait. Egyik barátnőjével sem láttam köztük olyan vibrálást,olyan csillogó,mosolygós szemeket ,érintéseket mint ahogy hozzám viszonyul. De lehet csak utáltam, hogy ott vannak azok a nők 😅 Nem tudom..nem tudok már semmit sem:)
2023. jan. 3. 15:45
25/61 anonim válasza:
De elcsavarta a fejed a papa.Párszor megdug,aztán téged is éejt egy fiatalabbért.
27/61 anonim válasza:
Amiket írsz abból nekem az jön le, hogy az apukának sikerült nagyon behülyítenie téged. Csak nehogy koppanás legyen a vége és két szék közül a földre ülj. Egy apukád korú ember szerinted párkapcsolatot szeretne veled? Valószínűleg csak megdugni szeretne, te pedig ahogy látom hamar be fogod adni a derekad.
28/61 anonim válasza:
27-es. Már miért ne akarhat kapcsolatot? Micsoda büszkeség az, hogy valakinek ilyen fiatal nője van. Én is örülnék neki.
29/61 anonim válasza:
Megnézném a szüleid meg a barátnőd fejét mikor lebuktok.
30/61 anonim válasza:
Te lennél a legjobb barátnőd mostohaanyja... szerinted ez oké?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!