Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszíntén kérdezem, hogy lehet vonzó tudat alatti hatása a farok szagnak, ha mondjuk parfümmel el van fedve? (magyarázat)
Tehát arra gondolok, hogy ismerkedésnél kicsit felturbózom magam azzal, hogy önkielégítés után hagyom kicsit a férfi illatokat magamon, kicsit húzok belőle a nyakamra, alkaromra, majd ezt -alaposan- elfedem egy nagyon erős, mély, fűszeres férfi parfümmel.
Miért?
1 az állatvilágban is megfigyelhető, hogy a hímek erős szaga vonzó a nőstényekre.
2 feromonparfüm, a feromonparfümök tartalma vagyis a feromon és a férfias jegyű aromák megtalálhatóak a nemi tájék (egészséges, tiszta) illatában.
3 tudomásom szerint maguk a nők is vonzódhatnak a férfiak illatához pl ágyék, egészséges farok illat stb.
Beválhat ez a taktika?
A fütykösnek (csakúgy mint a puncinak) van egy jellegzetes illata.
Itt nem a mosdatlan, kellemetlen szagra kell gondolni, hanem a fürdés után is jelen lévő saját illatra gondolok.
Ezt az ellenkező nem általában szex közben érzi, ezért tudat alatt a szexuális izgalommal kapcsolja össze.
Ha ezt valaki megérzi, önkéntelenül is beindul nála a szexuális vonzódás.
Ezt a saját tapasztalatommal is meg tudom erősíteni. (27L)
Szóval működhet a dolog, de a parfüm szerintem elnyomná.
Igen, biztos hogy hat valamit, meg van a kémiája, de nem ezen fog múlni… Ne csináld, hanem használj inkább sima férfias parfümöt, ami jó minőségű. Ugyanazt a hatást el tudod vele érni, de ahogy szerelmi bájital sem létezik, csoda parfüm sem. De egy olyan 10-15 százalékot nyomhat a latba, ha amúgy is normális vagy…
Ha nagyon ragaszkodsz ehhez a dologhoz, akkor keress olyan parfümöt, ami jól összerakva, nem annyira érezhetően, de valami állati jegyet is tartalmaz… Vannak ilyenek.
Működésképtelen. Ugyanis elillan a szag.
Nem arra van kitalálva
7.-es vagyok.
Amúgy meg akik azt írják hogy undorító ne szexeljenek és csesszék le Gagát ugyanis már van ilyen szagos parfümje:
Lady Gaga vér és sperma illatú parfümmel sokkol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!