Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Őszíntén kérdezem, hogy lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszíntén kérdezem, hogy lehet vonzó tudat alatti hatása a farok szagnak, ha mondjuk parfümmel el van fedve? (magyarázat)

Figyelt kérdés

Tehát arra gondolok, hogy ismerkedésnél kicsit felturbózom magam azzal, hogy önkielégítés után hagyom kicsit a férfi illatokat magamon, kicsit húzok belőle a nyakamra, alkaromra, majd ezt -alaposan- elfedem egy nagyon erős, mély, fűszeres férfi parfümmel.

Miért?

1 az állatvilágban is megfigyelhető, hogy a hímek erős szaga vonzó a nőstényekre.

2 feromonparfüm, a feromonparfümök tartalma vagyis a feromon és a férfias jegyű aromák megtalálhatóak a nemi tájék (egészséges, tiszta) illatában.

3 tudomásom szerint maguk a nők is vonzódhatnak a férfiak illatához pl ágyék, egészséges farok illat stb.

Beválhat ez a taktika?

2023. jan. 2. 21:49
A kérdező szavazást indított:
igen, beválhat ( lány válasz )
igen beválhat ( fiú válasz )
nem válhat be ( lány válasz )
nem válhat be (fiú válasz )
16 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
96%
Ne csináld! A megfelelő helyen vonzó az illata, nem az egész testeden. A pörköltnek is finom illata van, de attól még nem akarom állandóan azt érezni!
2023. jan. 2. 22:03
 2/8 anonim ***** válasza:
85%
Biztos kellemes lesz a parfüm illattal vegyített farokszagod.
2023. jan. 2. 22:04
 3/8 A kérdező kommentje:
Annyira alaposan elvegyítem egy erős mély, fűszeres jegyű parfümmel, hogy nem lehet majd észrevenni. Csak pont annyira, hogy épp elég vonzó legyen.
2023. jan. 2. 22:09
 4/8 anonim ***** válasza:
52%

A fütykösnek (csakúgy mint a puncinak) van egy jellegzetes illata.

Itt nem a mosdatlan, kellemetlen szagra kell gondolni, hanem a fürdés után is jelen lévő saját illatra gondolok.

Ezt az ellenkező nem általában szex közben érzi, ezért tudat alatt a szexuális izgalommal kapcsolja össze.

Ha ezt valaki megérzi, önkéntelenül is beindul nála a szexuális vonzódás.

Ezt a saját tapasztalatommal is meg tudom erősíteni. (27L)

Szóval működhet a dolog, de a parfüm szerintem elnyomná.

2023. jan. 2. 22:14
 5/8 anonim ***** válasza:

Igen, biztos hogy hat valamit, meg van a kémiája, de nem ezen fog múlni… Ne csináld, hanem használj inkább sima férfias parfümöt, ami jó minőségű. Ugyanazt a hatást el tudod vele érni, de ahogy szerelmi bájital sem létezik, csoda parfüm sem. De egy olyan 10-15 százalékot nyomhat a latba, ha amúgy is normális vagy…

Ha nagyon ragaszkodsz ehhez a dologhoz, akkor keress olyan parfümöt, ami jól összerakva, nem annyira érezhetően, de valami állati jegyet is tartalmaz… Vannak ilyenek.

2023. jan. 2. 22:22
 6/8 anonim ***** válasza:
84%
Én a tiszta, illatszerektől mentes (lehetőség szerint napsütötte) bőrnek az illatát kedvelem. Főleg a mellkas, váll, nyak és a felkar táján. Egy nem erős illatú deo, az persze belefér, de mástól rövid időn belül émelygek. És nekem a farokszag sem vonzó. A frissen mosott nem taszít, de nem is indít be, ellentétben a fentebb leírtakkal.
2023. jan. 2. 22:28
 7/8 anonim ***** válasza:

Működésképtelen. Ugyanis elillan a szag.

Nem arra van kitalálva

2023. jan. 2. 23:44
 8/8 anonim ***** válasza:

7.-es vagyok.

Amúgy meg akik azt írják hogy undorító ne szexeljenek és csesszék le Gagát ugyanis már van ilyen szagos parfümje:

[link]

Lady Gaga vér és sperma illatú parfümmel sokkol

2023. jan. 2. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!