Hallottál már arról, hogy a léleknek van szaga vagy illata? Amennyiben igen, hol hallottál vagy olvastál erről és milyen információkat?
Figyelt kérdés
Illetve, ha már érezted is, azt is írd meg.
Nem viccből kérdeztem, legyetek szívesek az offolást és a "rossz poénokat" mellőzni. Köszi.
2022. máj. 9. 00:21
1/9 simad válasza:
Játszik veled az agyad? :) gondolom hozzátartozód nemrégiben hunyt el igaz?
2/9 A kérdező kommentje:
Nem hunyt el senki a környezetemben!
De ez nem is válasz a kérdéseimre.
Sok évvel ezelőtt hallottam valakitől erről.
2022. máj. 9. 03:09
3/9 anonim válasza:
Max szimbolikusan tudnám elképzelni a lélek szagát. Kb olyan, mint a galamb a tisztaság jelképe vagy ilyesmi. Konkrét szaga nem hiszem hogy van/lenne.
4/9 anonim válasza:
Az orr a fizikai test érzékszerve, a lélek pedig 4 dimenzióval arrébb van, el sem tudom képzelni hogy lehetne kiszagolni.
5/9 anonim válasza:
A krematóriumban érzik ezt. Menj el egy korházba, klóros illata van
6/9 anonim válasza:
Én is hallottam már arról, hogy amikor valaki közel érezte magához elhunyt szerette lelkét, akkor akár a rá jellemző illatot is érezni vélte. perzse ez lehet a memória jáétéka is. De érdekes.
7/9 simad válasza:
Négyeske Kutyák ki tudják szagolni. Lásd scooby doo
8/9 anonim válasza:
Ma a buszra felszállt egy igénytelen alkoholista fószer. Na, az ő lelkének elég büdös szaga volt.
9/9 anonim válasza:
#5 "Menj el egy korházba, klóros illata van"
Ki kell, hogy ábrándítsalak, de a fertőtlenítőnek van klóros illata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!