Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
33évesen szűz lenni ciki?
Figyelt kérdés
Férfi vagyok sportos jóképűnek mondott ,de valahogy eddig nem jött ösdze a dolog tégen buliban lett volna akkor nem volt nálam gumi,máskor meg az apja dörömbölt ránk ,szóval nem az hogy csúf lennék csak nekem ezt dobta a gép CSAK NŐK válaszát várom ...2023. jan. 2. 19:30
1/25 anonim válasza:
Az is lenni elég ciki, hogy nem tudni rendesen, helyesen, magyarul írni…
Hát még, hogy szűznek lenni
2/25 anonim válasza:
Ezek csak kifogások, 33 év alatt azért összejöhetett volna...
3/25 anonim válasza:
Ciki, prostihoz legalább elmehettél volna
5/25 anonim válasza:
És az ciki, hogy én nő létemre utoljára 23 évesen voltam pasival?
Most 40 vagyok.
Őszintén letojom, ki mit gondol.
7/25 anonim válasza:
Nem ciki, erény, áldás, buszkeseg, te igazi ferfi vagy akibol jo ferj lesz. Neked szuz lany jar. En ferfi vagyok, szuz, nalad idosebb es hasonlokepp szuz lanyt szeretnék ha a hazassag az utam.
8/25 anonim válasza:
Én 28 éves voltam, most 43 vagyok. Nagyon félénk voltam nem mertem kezdeményezni. Pedig nagyon jó vagyok az ágyban, de ezt csak ugye azóta tudom, hogy szexelek és dícsérnek a nők.
Hasonló voltam én is, helyes tetszettem a csajoknak csak nagyon félénk voltam. Most meg kb a másik véglet szinte bárkivel szexelnék.
Dolgozz a személyiségeden. Jobb felkeresni egy szakembert, mint ebbe a helyzetbe belebetegedni.
Sok sikert! :)
10/25 anonim válasza:
Aki szingliként buliba gumi nélkül megy az megérdemli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!